AlltomBostad
 

Lokala Installatörer!

Lokala Installatörer!

Värmepumpar!
Det är inte var dag man köper en kompletterande värmekälla.
Det är en stor investering och det gäller att välja rätt. Det vet vi. Därför har vi som mål att göra det så lätt för dig som möjligt, och samtidigt erbjuda bästa möjliga trygghet.

Att hitta rätt modell är enkelt, vi hjälper dig hela vägen. Installation och service Vill du att vi hjälper dig med installationen? Inga problem. VI använder oss endast av auktoriserade Citcop installatörer för att du ska få bästa professionella hjälp på din ort.Vi skickar utrustningen direkt till installatören, som sedan tar den med hem till dig på installationsdagen. Smidigt och lätt. Självklart tar vi även hand om ROT-avdraget. Vi önskar dig lycka till med ett tryggt och säkert val för ditt inomhusklimat.

Effektiva OZON-aggregat tar bort dåliga lukter
Lämpar sig för luktborttagning i restauranger, kök, soprum och hygienutrymmen samt till rök-, luktsanering av bilar, båtar, husvagnar, hotellrum och bostäder.
Otroligt enkelt! - Ställ apparat i utrymmet - Slå på - Låt stå, inom 2-12timmar har den dåliga lukten försvunnit.

Apparaterna finns i olika storlekar. De största är speciellt framtagna för industriell användning efter brand- och vattenskador. här arbetar ozonaggregaten:
Ozon är en specialform av syre, sk aktivt syre, och produceras i en ozongenerator genom elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.

https://www.citcop.se/ozon-aggregat

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår