AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juli 2013

Loppis på Power Big Meet i Västerås

Jag brukar varje år skriva några bilreportage från Power Big Meet i Västerås - som är världens största bilträff för amerikanska bilar. Ett stående inslag på vägen ut är att jag brukar passera ett ställe inne på området som har loppis där med retro-prylar. I år var det bara en sak jag ville ha där - en poster, men den ville min vän också ha så istället för att slåss om den så blev det hon som fick kamma hem den (det var hon som såg korgen med posters först så...) Den kommer att bli superläcker hos henne! En filmposter i rosa, gult och grönt troligen från tidigt 70-tal. Ifjol köpte jag några superfina tidningar där och plastblommor i rosa till min retrohörna i klädgarderoben. Så om man är i Västerås den första helgen i juli varje sommar - missa inte loppisarna där inne på flygfältet (finns fler än den här som jag brukar gå till).

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Retro-loppis på Power Big Meet i Västerås i helgen. Det säljs inte bara bilprylar på området utan även loppisprylar för den som gillar allt från 20- till 70-tal.

Förra årets fynd på Power Big Meet
Power Big MeetNyckelord:

Inredning

Inspiration

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår