AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 februari 2016

Loppisfyndet var värt 230 000 kr!

Här kan man snacka om loppisfynd; "Den snart 60-åriga Norrköpingsbon beslutade sig för några veckor sedan för att rensa vinden och lämna in en del saker på auktion. Bland föremålen fanns en kinesisk penselvas av bambu som han köpt på loppis för en tid sedan. Vindsrensningen, och besöket på RA Auktionsverket, visade sig lyckosamt. Penselvasen klubbades efter en hård budstrid på Auctionet.com, där auktionen ägde rum, för över 230 000 kronor med flera internationella budgivare inblandade i budgivningen" det här meddelas i ett pressmeddelande från just Auctionet.com, som förstås också tyckte att det var kul att slutpriset blev så högt.
Vet inte vad de tar i provision, men det var nog säkert en bra affär både för auktionsfirman och för ägaren. Man blir ju nyfiken vad han betalade för vasen på loppis också. En tjuga?

Dags kanske för er också att göra en vindsrensning, det kan ju dyka upp en del fynd om man har tur.

Penselvas Auktionet.com
Penselvas Auktionet.com

Penselvasen från loppis visade sig vara ett lyckat köp. 230 0000 kr inbringade den vid en försäljning. Själv tycker jag att jag har gjort en del bra loppisfynd också, men såklart inget i den här prisklassen. Vilken känsla att göra ett så lyckat köp!

www.auktionet.com



Nyckelord:

Historia

Inspiration

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår