AlltomBostad
Lövångers Bygg AB

Visa alla produkter från: Lövångers Bygg AB

Garageportar från Lövångers Bygg AB

Dubbelgarage - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage

Mer utrymme men samma enkelhet att bygga garaget tack vare våra byggsatser. Och samma stora valfrihet. Med ett dubbelgarage får du naturligtvis ännu större möjligheter att disponera ytorna efter eget huvud. Den genuint höga kvaliteten får du på köpet.

Enkelgarage - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage

Hög kvalitet, enkla att bygga och riktigt bra priser. Det är typiska kännetecken för våra enkelgarage. Du har stor valfrihet när det gäller allt från portar till typ av tak, vilket gör det enkelt för dig att anpassa garaget efter just din smak och dina behov.

Garage med Carport - Se mer på vår hemsida

Garage med Carport

Det bästa av två världar – och båda under tak. Våra garage med carportar blir allt mer populära. Inte så konstigt eftersom du både får väderskydd och mer disponibelt utrymme i samma lösning. Och med våra färdiga byggsatser minimeras dessutom byggtiden. Som vanligt.

Portar - Se mer på vår hemsida

Portar

Med vårt utbud av portar hjälper vi dig att optimera användbarheten hos ditt garage eller maskinhall. Vårt standardsortiment innefattar vik-, takskjuts- och slagportar. Alla är mycket prisvärda och håller en hög kvalitet. Som vanligt är du välkommen att ringa oss om du vill diskutera alternativa lösningar eller ha svar på andra frågor.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår