AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 februari 2010

Ludvig Löfgren

av: Mumlan Nyhlin

I tisdags var det då dags för premiärvisningen av Ludvig Löfgrens nya kollektion, My Wide Life. Inbjudan kom i form av en filmaffisch och en teaterbiljett, men härliga 70-tasvibbar. Och inte helt otippat fortsatte temat på Teater Pero där vi försågs med popcorn, festis och en spännande och skräckfilmsföreställning, följt av ett besök i Ludvigs pojkrum. 

Ludvig har hämtat inspiration från filmens och musikens värld till serien My Wide Life, som bland annat består av Gabba Gabba Hey, Necromantic och Atomic Orchid. En galen 70-talsdjungel, skulle man kunna sammanfatta den med. Det var spännande att höra honom berätta om inspiration, tillverkningstekniker och formspårk. Enligt honom själv finns inget tydlig 'Ludvig-spårk'. Vissa av produkterna kommer i limiterad upplaga, medan till exempel den lilla kobran lär bli en storsäljare.

Kolla in Kosta Bodas kampanjsite för info och bättre bilder! Trendgruppen stod bakom visningen, på deras blogg finns fler bilder på produkterna och alla nyfikna gäster!

Ludvigs förra serie för Kosta Boda hade tydliga influenser från rockens värld. Vad tror och tycker ni om den här kollektionen?

Ludvig Löfgren, Kosta Boda

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Inspiration

Porslin

Presenter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår