AlltomBostad
 

Luftvärmepump GREE AMBER

Luftvärmepump GREE AMBER

En modern toppmodell som är kraftfull, effektiv och miljövänlig. Inomhusdelen är designad att distribuera värme och kyla effektivt och ny innovativ teknik möjliggör att värmepumpen får högsta energiklass A+++ i både värme- och kyldrift. För bästa komfort är det möjligt att både ställa in temperaturen steglöst från +8°C till +30°C samt aktivera den unika ifeel funktionen, som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid fjärrkontrollen.

Gree:s 2-stegs kompressorteknik är speciellt utvecklad för nordens kalla klimat och med denna nya revolutionerande teknik möjliggörs mycket hög effekt & energieffektivitet till och med under -30. Luftvärmepumpen har inbyggd Wifi så den kan fjärrstyras för att till exempel höja temperaturen i fritidshuset eller varför inte starta kylning när man är på väg hem från stranden en varm sommardag.

Läs mer om GREE AMBER, klicka här!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår