AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 september 2014

Lyx och budget - spegeln med läderskärp...

Gubis välkända spegel Adnet Circulaire kom till av designern Jacques Adnet på femtiotalet, då han utvecklade en kollektion tillsammans med det franska modehuset Hermés. Spegeln har sedan kopierats av en mängd olika företag och även privatpersoner gör liknande varianter själva av en rund spegel och skärp. Originaldesignen är gjord i högkvalitativt läder med spännen i mässing. Nu finns det även en billig budgetvariant hos postorderföretaget Jotex.

Gubi och Jotex
Gubi och Jotex

Lyx och budget! Adnets Circulaire produceras av Gubi och säljs bland annat hos Confident Living för 4 995 kr och den finns i svart eller brun i tre olika storlekar ø 45 cm, 68 cm och 70 cm. Priset avser den minsta av dem. Jotex spegel Look finns i svart och kostar 369 kr och den är ø 38 cm i diameter.

 

Confident Living
J
otexNyckelord:

Detaljer

Inredning

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår