AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 mars 2017

Lyxig kombo med guld och svart

Guld och svart på inredning ger genast en lite lyxigare känsla tycker jag. Testa en dukning med guld och det känns genast lite glammigare! Vitt och guld är också jättefint. Med tanke på att kopparfärgen som så länge varit trendig och nu är på väg ut så tycker jag att vi kan gå tillbaka till den gamla hederliga guldfärgen. Här är några tips på favoriter och fina nyheter som jag gillar.

Mikaela Willers, Chamois, Paradisverkstaden, Jonathan Adler, Rituals, Svenskt Tenn och Kähler
Mikaela Willers, Chamois, Paradisverkstaden, Jonathan Adler, Rituals, Svenskt Tenn och Kähler

Woody Vanilla
De nya, exklusiva doftstickorna från Rituals är sprider väldoft ditt hem och de räcker i ungefär 5 månader. Jag har provat en vit sådan här och den är den bästa jag har haft någon gång! Nästa gång ska jag köpa den här.
www.rituals.com

Festfin duk
Stor bommullsduk med blockmönster i guld och svart gör dukningen extra festlig. Finns i storlekarna 150x230 och 170x270 cm.
www.chamois.se

Nytt i gammal stil
Klassisk ljusstake i ny tappning. Barock är gjuten och glaserad för hand och finns i flera färger. 
www.mikaelawillers.se

Förstoringsglas
Om man börjar bli till åren, som mig, så man inte kan läsa det finstilta på förpackningarna så kan man ju ha ett glammigt förstoringsglas framme...
Det här är från Jonathan Adler.
www.jonathanadler.com


Temys
Tekannan Hammershøi i från Kähler har en inbyggd sil som separerar lösa teblad från teet. Kannan har ett handtag i mässing och finns i flera färger.
www.royaldesign.se

Skuggspel på väggen
Svenskt Tenn har två belysningsnyheter formgivna av Harri Koskinen. En mässingslampa i golv- respektive bordsmodell har tagit plats i sortimentet, där formen kommer från bladverket hos en Monstera.
www.svenskttenn.se

Svensk keramik
Strax söder om Ölandsbron tillverkas allt från små ljusstakar till stora trädgårdsurnor, allt formgivet av familjen Paradis.
www.paradisverkstaden.se
 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Arbetsrum

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår