AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 maj 2017

Maj månads bukett!

Det är ju så härligt med våren, när det börjar spira i jorden och det kommer knopp på syrener och andra buskar och träd. Det har precis kommit upp några blåsippor bland löven under buskarna i min trädgård, det är det enda som blommar än så länge. Man får en sådan där stark längtan att plocka blommor och göra fina buketter, men man får hålla sig till tåls ett tag till.... Såg Plantagens maj- bukett som de säljer i butikerna, så himla fin! Ett bra tips om man vill ha fina buketter till allt som ska firas i maj: 10 maj: Gamla vänners dag 15 maj: Internationella familjedagen 24 maj: Kristi Himmelsfärd 28 maj: Mors dag.

Maj månads bukett hos Plantagen Foto: Plantagen
Maj månads bukett hos Plantagen Foto: Plantagen

Varje månad tar Plantagen fram ”månadens bukett” - en stilfull bukett sammansatt av säsongens finaste blommor. Plantagens ljuvliga majbukett innehåller doftande lövkoja, daggkåpa och eukalyptus. Buketten kostar 149 kr och finns att köpa på Plantagen från och med den 1 maj. En väldigt fin försommarpresent tycker jag,  till dig själv eller till någon man tycker om.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.plantagen.seNyckelord:

Besök

Blommor

Butik

Inspiration

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår