AlltomBostad
 
Mani Solskyddsprodukter AB

Visa alla produkter från: Mani Solskyddsprodukter AB

Markiser & solskydd från Mani Solskyddsprodukter AB

Korgmarkiser - Se mer på vår hemsida

Korgmarkiser

Decora är en mer exklusiv fönstermarkis för villan eller företaget. Markisen ger villan ett charmigare intryck. Den skapar en trivsam entré till affären eller restaurangen som gör att kunderna känner sig välkomna. Väljer man dessutom att trycka sin reklam på markisen, får man en fin reklamskylt på köpet.

Vår vävkollektion ger dig fantastiska möjligheter att välja den fönstermarkis som passar färgsättnigen på din fasad. I vår utställning kan du prova, välja färg och få information om vilka valmöjligheter som finns.

Fönstermarkiser - Se mer på vår hemsida

Fönstermarkiser

Solaro - enkel och funktionell. Håller inomhustemperaturen i schack och skyddar Inredningen mot blekning. Markisens profiler tillverkas av strängsprutad eloxerad aluminium. I komponenterna ingår antingen varmförzinkad stålplåt, pressgjuten aluminium eller olika plaster speciellt utvalda för att klara de påfrestningar av sol, värme, kyla och vind som markisen dagligen utsätts för.

Solaro Variant är en markis utan kassett som används där ”snickarglädje“ inramar fönstret.

Balkongmarkis REKORD - Se mer på vår hemsida

Balkongmarkis REKORD

Rekord är en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för balkonger utan sidoväggar eller där fästpunkter för armar saknas.

Manövrering: Invändigt med band eller vevbox,vev eller motordrift. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar tex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Dimensioner: Max bredd ca 5,0 m per enhet. Markisen monteras enkelt med de robusta stödbenen som fästs mellan golv och tak utan hål i fasaden.

Balkongmarkis BILJANT - Se mer på vår hemsida

Balkongmarkis BILJANT

Briljant är en fallarmsmarkis med kraftig armfjäder som med fördel kan andvändas för större balkonger där sidoväggar finns.

Manövrering: Invändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Dimensioner: Max bredd ca 7,1 m per enhet. Max bredd Briljant variant ca 5-6 m per enhet.

Ridåmarkiser - Se mer på vår hemsida

Ridåmarkiser

Ridåmarkisen är en kompakt markis för solskydd och insynsskydd som fungerar som en rullgardin. Markisduken löper rakt ner.

Markisduk: Välj från den breda kollektionen med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och även höjden går att bestämma.

Dimensioner: Max bredd ca 6m per enhet.

Terassmarkis - Se mer på vår hemsida

Terassmarkis

Elegant är ett rörligt terrasstak som skyddar uteplatsen och utemöblerna från såväl sol som regn. Markisen ger fina möjligheter att skapa en trivsam utemiljö. Armarna är kraftigt fjäderspända för bra duksträckning och även justerbara i höjdled.

Montering: På vägg eller i takstol.

Reglage: Vev eller motor.

Persienn - HESTRA ALUMINUM 25 - Se mer på vår hemsida

Persienn - HESTRA ALUMINUM 25

Hestra Aluminium 25 finns med 16, 25 eller 35 mm breda lameller för frihängande montering eller mellanglasinstallation. Välj bland många färger för att matcha dina möbler och övrig inredning. Tack vare en framgångsrik kombination av snygg design och pålitlig konstruktion är det en mycket populär persienn. Vid frihängande installation levereras Hestra Aluminium med ett fallsäkrat linlås för enkel manövrering och god säkerhet. För att ytterligare öka säkerheten finns en delbar linknopp tillgänglig. Detta betyder att om något fastnar mellan linorna så kommer linknoppen att delas i två delar, en viktig detalj för barn och husdjur.

Persienn - HESTRA ALUMINUM 50 - Se mer på vår hemsida

Persienn - HESTRA ALUMINUM 50

Hestra Aluminium 50 är en pålitlig persienn, lämplig för större fönster med möjlighet att använda upp till 38 mm breda vävda band. Hestra Aluminium 50 är en utmärkt persienn för 50-milimeterslameller vid frihängande installation. Flera olika manövreringsalternativ finns tillgängliga, som t.ex. motorisering eller ändlös lina. Persiennen har ett fallsäkrat linlås för enkel manövrering och god säkerhet. Den kan användas med stegsnöre eller med upp till 38 mm breda vävda ban. De vävda banden finns i många olika färger vilket ger dig möjlighet att skapa en unik kombination av band och lamell efter din smak.

Duetter - HESTRA DUBBELCELL - Se mer på vår hemsida

Duetter - HESTRA DUBBELCELL

Hestra Dubbelcell fångar ljuset och släpper in det i lagom stora mängder vilket ger rummet en sober karaktär. Den sparar även energi - bälgvecken hjälper till att minska kallras från fönstren vintertid och på sommaren dämpas solens värmestrålning och du får ett behagligare inneklimat. Produkten är tillverkad av unika cellvävar som ger fönstret ett vackert utseende och har en isolerande effekt. Vävarna är tvåfärgade - utsidan är alltid vit. Interiört kan du utifrån en bred kollektion välja färger som passar din hemmiljö. Det finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Duetter - HESTRA ENKELCELL - Se mer på vår hemsida

Duetter - HESTRA ENKELCELL

Om du vill ha något annorlunda är Hestra Enkelcell något för dig. Välj mellan olika typer av väv alltefter det ljusinsläpp eller den mörkläggning du önskar. Hestra Enkelcell passar till alla fönster, stora som små, och finns i en rad olika färger. Hestra Enkelcell är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt. På Hestra Enkelcell finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår