AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 april 2014

Marmor på väg tillbaka- både här och där

En av de absolut starkaste materialtrender inom inredning i år är marmor, tillsammans med koppar och mässing. Olika typer av material ihop är också trendigt, såsom glas tillsammans med kork. Marmor som är ett naturmaterial är rått, stilrent och det passar perfekt in i att förstärka den nordiska inredningstrenden, Tänk inredning i vitt med grå fårpäls och marmor. Material som har synliga spår av ursprung och det genuina hantverket ligger helt i tiden.

Nuance
Nuance

Om man vill ha inslag av marmor, men inte vill satsa på en hel köksbänk eller badrumsinredning i marmor, så har Nuance har inkluderat marmor i sitt sortiment och lanserar nu två exklusiva serveringsfat. Du kan nu med fördel tillreda dina tapas, sushi, ost och liknande på marmorfatet, ställ det i kylskåpet fram till gästerna har kommit. Därmed hjälper marmor till att förlänga hållbarheten på middagsbordet. Det fina med naturmaterial är att det inte finns två likadana fat. Design: Poul Jepsen Färger: Klassisk vit/grå och svart/grå Rek konsumentpris för fat 30 x 15 cm. 239 SEK Rek konsumentpris för fat, 30*30 cm 369 SEKNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mat

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår