AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 januari 2016

Mat-Tina lanserade kökstextil på Formex

På Formexmässan igår så lanserades resultatet av ett samarbete mellan kocken Tina Nordström och Ekelunds Linneväveri. Kollektionen är framtagen tillsammans med designern Linda Svensson Edevint, som även tidigare gjort flera mönster hos Ekelund. Till exempel har mormors blå pepparkvarn, som följt Tina genom matprogram och kockframträdanden, och nu blivit mönster på en kökshandduk. Textilierna går i ljusa pasteller, gråsvart och beige och mönstren känns väldigt svenska, lite almoge som vävts samman med svensk sommar. Och Tina var så där gladsnygg som hon alltid är - nu med gråfärgat hår. Även det var snyggt!

Tina Nordström i Ekelund väveris monter på Formex Foto: Annika Rådlund
Tina Nordström i Ekelund väveris monter på Formex Foto: Annika Rådlund

Tina Nordströms kollektion för Ekströms Linneväveri har mönster som Råg, Bestick, Kurbits och Fest finns både i glada färger och tonad gråskala. Förutom köksklassiker som handduk, diskduk och löpare finns bland annat plastmatta, pläd, bricka och soffkudde. På ekelunds.se hittar man återförsäljare.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår