AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 augusti 2016

Mateus nyheter har en annan stil

The Urban Garden Collection är höstens nya kollektion krukor och fat från Mateus. Serien har en helt annan stil än de bubbliga och sirliga formerna som de annars är så kända för. Här är det raka linjer som gäller. Krukorna är framtagen för att passa till exempel färska örter. Designern Filippa Lundahl har lekt med olikheterna mellan oglaserad/glaserad keramik, vilket gör att de har både matta och blanka ytor. 

Urban Garden Collection från Mateus Foto: Annika Rådlund
Urban Garden Collection från Mateus Foto: Annika Rådlund

Kollektionen Urban Garden collection finns i vit, grå, bordeaux, ocean och en säsongsspecial i guld till julens planteringar. Allt i frosttåligt stengods, gjort med portugisiskt hantverkskunnande och storlekar anpassade till kryddor och sallader i kruka. Serien Bubbles (som är med på nedre bilden) har utökats med ett litet ovalt fat och en espressokopp.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.mateus.seNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Kök

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår