AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 juni 2015

Matlagning utomhus med Purus utomhuskök

Det ligger i tiden att odla både frukt, bär och rotfrukter i sin trädgård eller på kolonilotten. Det är både billigare och roligare än att köpa grönsakerna i butik, dessutom slipper man äte besprutad mat. Jag har planterat sallad så att jag i princip bara behöver sträcka ut armen och rycka åt mig några salladblad till grilltallriken i sommar.... Bästa kombon vore förstås om man även hade ett utomhuskök. Här hittade jag en smart modell som man lätt ska kunna koppla in vattenslangen på för att få vatten i kranen.

Purus utomhuskök
Purus utomhuskök

Uteköket Purus Garden är helt tillverkat i rostfritt stål, som är både slitstarkt och hygieniskt och som ska lämpa sig bra för utomhusbruk. Hyllorna under bänken är praktiska för förvaring och tappkranen med Gardena-koppling ska vara enkel att koppla direkt till trädgårdsslangen. Väderskyddet går att köpa som tillbehör.
På Purus hemsida kan man söka efter närmaste återförsäljare.

 

Purus

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram så missar du inga nyheter.Nyckelord:

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår