AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 september 2015

Måttbeställ ett köksbord!

Det hantverksmässiga har blivit trendigt och det är absolut en trendriktning som jag gillar och hoppas att vi får se ännu mer av framöver. Slit och släng-eran är förhoppningsvis över, och istället för plast så väljer vi trä. Gärna handgjort från ett lokalt snickeri. Hos Jerker Inredning & Form till exempel kan man måttbeställa ett köksbord, man väljer storlek, material och ytbehandling själv. Sedan tillverkar möbelsnickarna bordet på plats i snickeriet i Malmö. Som resultat får man ett unikt bord som troligen håller i evigheter.

Köksbord/skrivbord från Jerker Inredning & Form
Köksbord/skrivbord från Jerker Inredning & Form

Möbelsnickarna på Jerker Inredning & Form tillverkar bord i snickeriet i Malmö, för hand. De måttanpassade borden finns i tre modeller: Haväng, som är inspirerat av danskt femtiotal (bilden till höger), det klassiska matbordet Ravlunda och det flexibla Vik, ett bockbord som är lätt att flytta och anpassa (den vänstra bilden) och det passar lika bra som skrivbord som matbord.
Alla modeller är gjorda i utvalda träslag från hållbara skogsbruk. Du skapar och beställer enkelt ditt bord på jerkerinredning.se som levererar och monterar det på plats i ditt hem, oavsett var i Sverige du bor. Jag trycker på Gilla-knappen!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

http://jerkerinredning.seNyckelord:

Inredning

Kök

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår