AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 april 2018

Med flerfärgade lampor blir det feststämning på uteplatsen

På en innergård i området där jag bor har de flerfärgade lampor ute vid en pergola, året runt. På kvällarna brukar det lysa där och det ser så mysigt ut! I Ikeas sommarsortiment har jag spanat in att de har något liknande, som jag är sugen på att köpa till min trädgård. Så mysigt, och man vet ju att efter midsommar vänder det och blir mörkare igen på kvällarna då kan man behöva något som lyser upp grillkvällarna.

Ljusslinga Solvinden Foto: Ikea
Ljusslinga Solvinden Foto: Ikea

Det blir karnevalskänsla och festmys i trädgården ( eller på balkongen) med flerfärgade lampor tycker jag! Slingan Solvinden som Ikea har är IP 44 märkt, vilket betyder att den går att använda utomhus. Den har inbyggd LED ljuskälla så man behöver inte byta några glödlampor, LED livstid ligger på cirka 20,000 timmar. Sladdlängden är 8,5 meter lång och priset ligger på 299 kr på Ikea.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

:Nyckelord:

Belysning

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår