Mellby Garage AB

Visa alla produkter från: Mellby Garage AB

Garage & Carport från Mellby Garage AB

Enkelgarage - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage

Skapa ditt enkelgarage
Med Mellby Home kan du bygga ditt garage precis så du vill ha det. Av din garageidé skapar vi byggsatser som du antingen kan bygga själv eller få uppbyggt. Ett enkelgarage kan utformas på många olika sätt. Med olika bredder och längder kan du skapa enkelgarage med med förråd, boende eller exempelvis gym i. Enkelgarage erbjuds i flera olika taktyper, panel, fönster och portar vilket gör att du har stor frihet att utforma ditt garage precis som du vill ha det.

Dubbelgarage - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage

Skapa ditt egen dubbelgarage
Vi på Mellby Home låter våra kunder skapa sitt drömgarage och gör en byggsats av det. Ett dubbelgarage kan utformas på många olika sätt för att passa dina behov. Vill du ha förråd, plats för en hobby, extra boyta eller takhöjd för billyft? I vårt ritsystem iArchitect kan du rita ditt garage som du vill ha det och få pris direkt. Du kan även få pris inklusive montage och markarbete. Dubbelgarage erbjuds i flera olika taktyper och längd, det gör att du har stor frihet att utforma ditt garage precis som du vill ha det. Hur vill du ha ditt garage? Ta vår hjälp att utforma dubbelgarage eller rita själv och få pris direkt i vårt ritsystem iArchitect.

Carport - Se mer på vår hemsida

Carport

Vi erbjuder inte några fasta modeller av carportar. Vi låter dig skapa din carport själv och gör byggsatser av idéerna. En carport kan byggas i många varianter. Enkel, dubbel med förråd, garageplats vid sidan av eller innanför carportdelen. Du kan få carport med plats för flera bilar genom att göra en bred carport eller att lägga inkörning från långsidan.

Hur vill du ha din carport? Ta vår hjälp att utforma din carport eller rita själv och få pris direkt i vårt ritsystem iArchitect.

Radgarage - Se mer på vår hemsida

Radgarage

Mellby Home erbjuder en mängd olika radgarage och hjälper föreningar, bostadsutvecklare och byggbolag med kostnadseffektiva och kvalitativa radgarage. Vi har över 60 års erfarenhet av radgarage och hjälper till med hela processen från projektering, bygglovsansökningar och byggnation. Med vår hjälp får du moderna garage med hög funktionalitet och kvalitet. Tveka inte att ta vår hjälp med ert radgarageprojekt. Ju tidigare du kontaktar oss i processen desto bättre.

Garage med övervåning - Se mer på vår hemsida

Garage med övervåning

Skapa ditt alldeles egna garage med övervåning
Vi på Mellby Home jobbar inte med modeller av garage med övervåning som du kan ändra lite på. Vi låter våra kunder skapa sitt drömgarage och gör byggsats av det. Ett dubbelgarage med övervåning kan utformas på många olika sätt för att passa dina behov – skapa en lägenhet på garaget för uthyrning och känna lite extrapengar, bygg ett loft för förvaring, ett gästrum, drömboendet för tonåringarna eller ett kontor ovanpå garaget. I vårt ritsystem iArchitect kan du rita ditt garage som du vill ha det och få pris direkt. Du kan även få pris inklusive montage och markarbete.