AlltomBostad
 
Mellby Garage AB

Visa alla produkter från: Mellby Garage AB

Garage & Carport från Mellby Garage AB

Enkelgarage med pulpettak 22° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med pulpettak 22°

Enkelgarage med ryggställt pulpettak (side by side) är en modern taktyp som passar till hus med pulpettak eller ryggställt pulpettak.

För att behålla det moderna intrycket för byggnaden är spårpanel den mest vanliga panelen på denna byggnad. Det levererade garaget på bilden har fått en sidoförskjuten port för att ge extra utrymmer för föraren att kliva ur samt att skapa förvaringsutrymme utmed långsidan.

Enkelgarage med pulpettak 14° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med pulpettak 14°

Enkelgarage med pulpettak passar dig som har en modern hustyp eller vill ha ett annorlunda och modernt garage.

Den moderna stilen kan förstärkas genom val av fönster och dörrar som i det levererade garaget ovan. Ett av blocken på långsidan har fått liggande panel för att skänka ytterligare liv och karaktär till byggnaden.

Enkelgarage med sadeltak och loft 38° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med sadeltak och loft 38°

Enkelgarage med loft ökar golvytan med ca 40%. Det ger dig goda möligheter till bra förvaring. Välj bland våra standardbredder: 3,92 m, 4,52 m och 5,12m (utvändigt).

Enkelgarage med valmat tak 22° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med valmat tak 22°

Enkelgarage med valmat tak ger en elegant arkitektonisk lösning som minskar underhållet eftersom takspetsar saknas.

Garaget på bilden beställde kunden för att matcha huset och skapa en elegant helhetskänsla. Porten är förskjuten till vänster eftersom kunden backar in i sitt garage och vill ha extra utrymme att öppna bildörren och förvara saker på höger sida.

Dubbelgarage med valmat tak 22° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med valmat tak 22°

Dubbelgarage med valmat tak, en elegant arkitektonisk lösning. Har du ett bostadshus med valmat tak är detta definitivt garagetypen för dig. Välj bland våra standardbredder: 6,32; 7,52 m (utvändigt).

Dubbelgarage med loft 38° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med loft 38°

Dubbelgarage med loft ger er goda möjligheter till bra förvaring eller extrarum på loftet.

Det är en väldigt populär garagetyp och har så varit under lång tid. Utrymme för förvaring ligger alltid högt på önskelistan och med denna garagelösning ökar inte den begränsade byggytan. Med olika fönsteralternativ i gavelspetsen kan du lätt skapa ett garage som passar just dig och dina övriga byggnader.

Dubbelgarage med pulpettak 14° och 22° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med pulpettak 14° och 22°

Dubbelgarage med pulpettak ger en modern funkisstil och passar till hus med liknande utformning. För att behålla den moderna tonen på byggnaden levereras den med stående spårpanel som standard.

Attefallsgarage, max 25 kvm - Se mer på vår hemsida

Attefallsgarage, max 25 kvm

Förslaget om Attefallshus är antaget! Vi kan nu hjälpa våra dig att bygga Attefallsgarage om max 25 kvadratmeter bygglovsfritt.

Vårt flexibla byggsystem ger dig fantastiska möjligheter att skapa ett Attefallsgarage som passar dina önskemål. Du väljer takutformning och storlek och kan därefter välja dörrar, fönster, garageport m.m. för att få en byggnad som passar just för din tomt och dina önskemål. Med vårt blocksystem som håller den högsta prefabgraden på marknaden går det också riktigt snabbt att bygga ditt Attefallsgarage. Som vanligt får du alltid pris för ett komplett garage, 10 års garanti, byggnormsgaranti och prisgaranti.

Bygglovsfritt garage Friggebod 15 kvm - Se mer på vår hemsida

Bygglovsfritt garage Friggebod 15 kvm

Friggebodgarage 15 kvm kan du uppföra utan att ansöka om bygglov!

Leveransen består av färdiga väggelement med marknadens högsta prefabgrad vilket gör att monteringen enkelt och snabbt görs av två man. Våra Friggebodgarage, 3,02 X 4,93 m, kan du uppföra utan att ansöka om bygglov eftersom ytan är 14,9 m2 och därmed räknas som friggebod. Du får ett komplett bygglovsfritt garage med vipport i stål, 95 mm regelväggar och yttertak av 22 mm råspont med pappbeläggning, hängrännor och stuprör.

Garage med övervåning 1,5-plan - Se mer på vår hemsida

Garage med övervåning 1,5-plan

Garage med övervåning 1,5-plan. En smart kombination av flerbilsgarage och extra boyta. Med denna modell av garage med övervåning kan du få ett riktigt bra garage och ett välplanerat boende utan att bygghöjden överstiger 3,5 meter. Skapa ett drömboende för tonåringen, ett lyxigt gästrum eller en lägenhet för uthyrning.

Garage med övervåning 2-plan - Se mer på vår hemsida

Garage med övervåning 2-plan

Garage med övervåning 2-plan ger dig möjlighet att skapa en garagedröm som är svårslagen.

Garage för två eller fler bilar på nedervåningen tillsammans med en övervåning som är godkänd som bostad och klar att inreda efter dina önskemål. En lägenhet för uthyrning, gästrum, kontor eller ateljé. Här passar ordet garageinvestering in. Detta garage kan fås med eller utan utskjutande tak över ingång. Väljer man tak över ingången ger det ett bra skydd för snö och regn samtidigt som det blir en vacker detalj på byggnaden. Självklart kan du även välja om du vill ha inkörning från långsidan eller gavelsidan.

Carport - Se mer på vår hemsida

Carport

Carport skyddar bilen mot nederbörd och du slipper skrapa rutan på vintern.

Våra Carportar har vindskydd från två sidor och är konstruerade så att de uppfyller gällande byggnormer. I en carport har du alltid insyn men tänk ändå på vad du vill kunna förvara i carporten förutom bilen. Gräsklipparen, cykel eller annat som mår bra av att få tak över huvudet. Kom ihåg att vi som garageexpert anpassar och bygger även carport efter era önskemål.

Arbetsbänkar - Se mer på vår hemsida

Arbetsbänkar

Få ordning och reda i ditt garage med arbetsbänkar och bra förvaring. Välj en arbetsbänk med verktygstavla eller med låsbara lådor.

Garageförvaring - Se mer på vår hemsida

Garageförvaring

Skapa ordning och funktion i ditt garage och få ett garage att längta hem till. Med vårt stora urval av garageinredningar och förvaringslösningar kan du anpassa din garageinredning till dina behov. Filtrera din sökning genom att klicka på underkategorierna till vänster.

Garagegolv - Se mer på vår hemsida

Garagegolv

Snygga golvlösningar för ditt garage. Garagegolv och garagemattor i olika färger och utföranden. Snyggt golv ovanpå din betongplatta som är halkfritt och lätt att tvätta.

Porttillbehör - Se mer på vår hemsida

Porttillbehör

Tillbehör till din garageport som förenklar vardagen

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår