AlltomBostad
 
Mellby Garage AB

Visa alla produkter från: Mellby Garage AB

Garage & Carport från Mellby Garage AB

Enkelgarage med ryggställt pulpettak 22° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med ryggställt pulpettak 22°

För att behålla det moderna intrycket för byggnaden kan du välja till spårpanel till ditt garage. Bilden visar ett av våra levererade garage med ryggställt pulpettak.

Enkelgarage med loft och sadeltak i 38° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med loft och sadeltak i 38°

Garaget har optimaliserats för att ge största möjliga förvaringsyta på minsta möjliga byggyta. Denna garagetyp passar alla som vill ha lite extra utrymme när ni ändå ska bygga garage.

Enkelgarage med valmat tak 22° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med valmat tak 22°

Garage med valmat tak passar naturligtvis till hus med samma takutformning och skapar en elegant helhet. Du kan också planera in ett garage med valmat tak när du har en utsikt som du inte vill ska försvinna bakom taket

Enkelgarage med pulpettak 14° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med pulpettak 14°

Den moderna stilen kan förstärkas genom val av fönster och dörrar som i det levererade garaget ovan. Ett av blocken på långsidan har fått liggande panel för att skänka ytterligare liv och karaktär till byggnaden.

Enkelgarage med sadeltak 22° och 27° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med sadeltak 22° och 27°

Ett garage med sadeltak är den vanligaste garagetypen i Sverige. Vi erbjuder många olika varianter för att skapa en stil som passar just dig. Välj mellan garage med klassisk stil eller ett med mer modernt intryck.

Enkelgarage med saxtakstol 27° och rest innertak - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med saxtakstol 27° och rest innertak

Många väljer att lägga portarna på långsidan för att få högsta utrymmet precis ovanför bilen. Takskjutsportar har skenor som går i taket och med en slagport får du då mer takrymd. Berätta hur du vill använda ditt garage med saxtakstol så hjälper vi dig.

Dubbelgarage med låglutande pulpettak 8° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med låglutande pulpettak 8°

Ett garage i modern funkisstil som passar till den moderna villan och dig som vill ha ett annorlunda garage. Kombinationen med stående och liggande panel ger en modern och stilfullt uttryck.

Dubbelgarage med pulpettak 14° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med pulpettak 14°

Dubbelgarage med pulpettak (låglutande) passar dig som vill hålla ner totalhöjden på din byggnad men samtidigt vill ha ett snyggt garage. Kombinationen med stående och liggande panel ger en modern och stilfullt uttryck.

Dubbelgarage med valmat tak 22° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med valmat tak 22°

Ett garage med valmat tak är bra om du har en utsikt som du inte vill skymma. Med sitt tak som sluttar in mot mitten på alla fyra sidor kan du undvika att skymma din utsikt om du placerar garaget rätt.

Dubbelgarage med loft 38° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med loft 38°

Dubbelgarage med loft är en väldigt populär garagetyp och har så varit under lång tid. Utrymme för förvaring ligger alltid högt på önskelistan och med denna garagelösning ökar inte den begränsade byggytan.

Dubbelgarage med sadeltak 22° och 27° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med sadeltak 22° och 27°

Ett dubbelgarage med sadeltak kan utformas på många olika sätt. Med ett dekorfönster i takspetsen och spröjsade fönster får du ett klassiskt utseende. Väljer du exempelvis stående spårpanel eller lockpanel med ospröjsade fönster får du en mer modern stil.

Dubbelgarage med pulpettak 22° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med pulpettak 22°

Ett dubbelgarage med ryggställt pulpettak ger en modern utformning på ditt garage. Denna takutformning på villagaraget passar bra till hus med liknande tak. Exempelvis pulpettak, ryggställt pulpettak eller funkisvilla.

Dubbelgarage med saxtakstol 27° - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage med saxtakstol 27°

Med inkörning på långsidan utnyttjar du garagehöjden maximalt för att t ex kunna hissa upp en bil. Tänk på att takskjutportar har skenor som går i taket och vill du ha full takhöjd hela vägen i garaget kan du välja till en slagport.

Garage med övervåning 2-plan - Se mer på vår hemsida

Garage med övervåning 2-plan

Garage för två eller fler bilar med en lägenhet på övervåningen. Med denna garagetyp får du ett vackert garage med en övervåning för boende, kontor, gästlägenhet eller ateljé. Ett garage med stora möjligheter. Övervåningen är bostadsklassad.

Garage med övervåning 1,5-plan - Se mer på vår hemsida

Garage med övervåning 1,5-plan

Med denna modell av garage med övervåning kan du få ett riktigt bra garage och ett välplanerat boende utan att bygghöjden överstiger 3,1 meter. Du kan lägga till takkupor för att få ytterligare utrymme och för att ge mer liv åt fasaden.

Enkelgarage med loft och sadeltak i 38° - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage med loft och sadeltak i 38°

Det levererade garaget ovan har optimaliserats för att ge största möjliga förvaringsyta på minsta möjliga byggyta. Denna garagetyp passar alla som vill ha lite extra utrymme när ni ändå ska bygga garage.

Attefallsgarage, max 25 kvm - Se mer på vår hemsida

Attefallsgarage, max 25 kvm

Vårt flexibla byggsystem ger dig fantastiska möjligheter att skapa ett Attefallsgarage eller Bolundare som passar dina önskemål. Med vårt blocksystem som håller den högsta prefabgraden på marknaden går det också riktigt snabbt att bygga. Här har vi ett exempel men du kan enkelt skapa en egen modell i vårt ritsystem. max 30 kvm och 4m till taknock.

Radgarage med infart på en sida - Se mer på vår hemsida

Radgarage med infart på en sida

Modellen är väldigt anpassningsbar; du väljer själv hur bred varje bilplats ska vara, garagets höjd, samt vilken typ av tak och garageport du vill ha. Möjlighet att isolera och bygga förråd i anslutning till varje bilplats finns också. Oavsett vilket garage du väljer lämnar vi alltid 10 års garanti, byggnormsgaranti och vår prisgaranti.

Radgarage med infart på två sidor - Se mer på vår hemsida

Radgarage med infart på två sidor

Denna modell är en platseffektiv lösning som gör att du kan få plats med fler garageplatser på din tomtyta. Du kan själv anpassa takhöjd, typ av garageport och bilplatsernas bredd.

Oavsett vilket garage du väljer lämnar vi alltid 10 års garanti, byggnormsgaranti och vår prisgaranti.

Radgarage med lägenhet - Se mer på vår hemsida

Radgarage med lägenhet

Detta radgarage med lägenhet ovanpå skapar dubbla intäktsmöjligheter och en chans att erbjuda ett bra och billigt boende. Radgarage med lägenhet är vårt bidrag till den svenska bostadsmarknaden och ett koncept för att kunna skapa bra lägenheter och fler garageplatser till ett lågt pris.

Oavsett vilket garage du väljer lämnar vi alltid 10 års garanti, byggnormsgaranti och vår prisgaranti.

Radgarage med lägenhet 2-plan - Se mer på vår hemsida

Radgarage med lägenhet 2-plan

Gör en garageinvestering utöver det vanliga. Med radgarage med övervåning 2-plan kan du skapa garageplatser och bostadsklassad övervåning i en och samma byggnad. Övervåningen passar för lägenheter eller kontorsbyggnad. En byggnad med flera intäktsmöjligheter.

Carport - Se mer på vår hemsida

Carport

Carport ger skydd för nederbörd och vindskydd från två sidor. Carporten är ett bra skydd för även andra saker som du vill skydda från nederbörd och vind. Planera därför gärna lite extra utrymme bredvid bilen.

Carport med förråd - Se mer på vår hemsida

Carport med förråd

Carport med förråd (varm- eller kallförråd) är en mycket populär variant av carport, finns självklart för en eller fler bilar. Kanske husbilen eller båten behöver tak?

Carport med garage bakom - Se mer på vår hemsida

Carport med garage bakom

En carport med garage bakom skapar en skyddad bilplats framför garaget.

Carport med garage - Se mer på vår hemsida

Carport med garage

En är en kombination av garage och carport placerat sida vid sida. De kunder som väljer denna typ av byggnad vill ofta ha en lättåtkomlig bilförvaring och en som är mer skyddad.

Carport med garage och förråd - Se mer på vår hemsida

Carport med garage och förråd

Denna byggnadstyp kombinerar både carport, garage och förråd i en och samma byggnad.

Garageförvaring - Se mer på vår hemsida

Garageförvaring

Skapa ordning och funktion i ditt garage och få ett garage att längta hem till. Med vårt stora urval av garageinredningar och förvaringslösningar kan du anpassa din garageinredning till dina behov.

Garagegolv - Se mer på vår hemsida

Garagegolv

Snygga golvlösningar för ditt garage eller uterum. Garagegolv i olika färger och utföranden. Snyggt golv ovanpå din betongplatta som är halkfritt och lätt att tvätta.

Uppvärmning - Se mer på vår hemsida

Uppvärmning

Uppvärmning för ditt hus eller garage. Här hittar du vattenburen golvvärme för ingjutning eller träbjälklag

Garagetillbehör - Se mer på vår hemsida

Garagetillbehör

Smarta garagetillbehör till ditt garage – här har vi samlat smarta tillbehör och produkter som gör ditt garage ännu bättre.

Laddboxar till elbilar - Se mer på vår hemsida

Laddboxar till elbilar

Laddboxar från svenska tillverkaren Garo är ett smart val för dig med elbil. Perfekt att placera på garaget eller huset. Laddboxarna har bl.a. säkerhetsfunktion som skyddar mot felströmmar som kan uppstå vid laddning.

Lagergarage - Se mer på vår hemsida

Lagergarage

Köp ett riktigt garage till lägsta tänkbara pris. När du beställer ett av våra lagergarage går beställningen direkt ut till vårt lager för leverans hem till dig. På så sätt har vi lyckats kapa kostnader både i produktion och på försäljningssidan.

Fler ska ha råd med ett riktigt garage. Levereras helt komplett direkt till byggplats med 10 års garanti och byggnormsgaranti.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår