AlltomBostad
 
Mellby Hus

Visa alla produkter från: Mellby Hus

Trähus från Mellby Hus

Hus i 1-plan - Se mer på vår hemsida

Hus i 1-plan

Två exempel på 1-planshus
Exempelhuset på bilderna är 113 kvm. Där har vi placerat sovrummen i ena delen av huset för att ha familjen samlad och ge närhet till badrummet. En öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats ger härliga sociala ytor. Fönsterdörren och de höga fönstren i vardagsrummet ger ett härligt ljus och möjlighet till en vacker utsikt. Tvättstugan har utrustats med goda möjligheter till förvaring.

Vi har även skapat ett exempelhus som är 141 kvm. Här har vi ett lugnt och avskiljt master bedroom med egen klädkammare och toalett. Vi har valt att lägga allrum/TV-rum separat så att kök och vardagsrum blir mer sociala ytor.

Hus i 1,5-plan - Se mer på vår hemsida

Hus i 1,5-plan

Exempel på 1.5-planshus
För dig som vill ha inspiration har vi ändå tagit fram ett exempelhus med 1,5 plan. Ni kan naturligtvis köpa det precis så som vi har skapat det eller så kan ni plocka upp det i ritsystemet och ändra på det precis som ni vill ha det.

1.5-planshuset på inspirationsbilderna har en inre yta om 158 kvm (entréplan 93 kvm, övervåning 65 kvm) och en byggyta på 105 kvm. Redan i entrén möts du av ljuset från de stora fönstren i vardagsrummet. Detta är ett hus med ordentliga sociala ytor och vi har lagt in mycket förvaring för en funktionell vardag. Vi har skapat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger fina sällskapsytor och vackert ljusflöde.

Hus i 2-plan - Se mer på vår hemsida

Hus i 2-plan

Exempel på 2-planshus
Vi ger dig möjligheten att skapa huset precis så som du vill ha det men har ändå tagit fram exempelhus för att du ska få lite inspiration. Du kan köpa huset precis som det är eller så öppnar du det i ritsystemet, ändrar som du vill ha det och får pris direkt i systemet.

Huset med pulpettak på inspirationsbilderna ovan är 165 kvm. Vi har skapat ett exempelhus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger fina sällskapsytor och ett fint ljusflöde. På övervåningen har vi samlat familjens sovrum och skapat rymliga sovrum och en walk-in-closet i anslutning till det stora sovrummet.

Parhus i 1-plan - Se mer på vår hemsida

Parhus i 1-plan

Exempelhus parhus 1-plan
Hos Mellby Home är det är du som bestämmer hur det ska se ut. Var din egen arkitekt och rita det i vårt ritsystem.

Exempelhuset är ett enplans parhus med sadeltak på 27°. Det skapar ett parhus som är lättillgängligt för såväl barnfamiljen som för äldreboende eller om funktionshinder finns. Vi har skapat en öppen planlösning med generöst ljusinsläpp genom de stora fönstren och fönsterdörren. Här förlängs vardagsrummet ut i omgivningen vilket skapar extra rymdkänsla. Köket ska vara både praktiskt och ge utrymme för sociala möten.

Parhus i 1,5-plan - Se mer på vår hemsida

Parhus i 1,5-plan

Exempelhus parhus 1,5-plan
Vi har tagit fram ett exempelhus för 1,5-plans parhus. Du kan plocka upp det i vårt ritsystem och ändra det så som du vill ha det eller rita en helt egen lösning. Detta 1,5-plans parhus är planerat för familjer med 1-2 barn men fungerar lika bra för den mindre familjen som vill ha ett gästrum och kontor. En öppen planlösning mellan kök vardagsrum skapar en härlig social yta med möjlighet till en vacker utsikt. En praktisk och välplanerad tvättstuga är perfekt för en barnfamilj. Allt vatten och avlopp har placerats centralt för att minska kostnader för rördragning och för att underlätta underhåll.

Parhus i 2-plan - Se mer på vår hemsida

Parhus i 2-plan

Exempelhus parhus 2-plan
Vi har tagit fram ett exempelhus för 2-plans parhus. Du kan plocka upp det i vårt ritsystem och ändra det så som du vill ha det eller rita en helt egen lösning.

Vi har i detta exempel på parhus i 2 plan haft fokus på ett praktiskt boende som ska passa en familj med 2-3 barn. En rymlig tvättstuga i anslutning till entrén är viktig i vardagslivet. Likaså ett väl planerat och rymligt kök som i den öppna planlösningen går samman med vardagsrummet. Då kan man laga mat samtidigt som resten av familjen spelar spel eller ser på TV. Vi har även sett till att det finns ordentligt med garderober och plats för förvaring.

Radhus i 1-plan - Se mer på vår hemsida

Radhus i 1-plan

Exempelhus radhus 1-plan
Du kan plocka upp det i vårt ritsystem och ändra det så som du vill ha det eller rita en helt egen lösning.

Vårt exempel på 1-plans radhus är skapat med tanke på den mindre barnfamiljen eller äldre par med behov av en bra planlösning för umgänge och plats för övernattande gäst eller kontor. Klädkammaren kan även användas som ett tredje sovrum om behov finns. Det är med andra ord en flexibel planlösning med många möjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillsammans med fönster och fönsterdörr ger bostaden ett ljust och rymligt intryck. Toalett och kök är placerat tillsammans centralt för att minska kostnader för rördragning.

Radhus i 1,5-plan - Se mer på vår hemsida

Radhus i 1,5-plan

Exempel 1,5-plans radhus
Vi har tagit fram ett exempelhus för 1,5-plans radhus. Du kan plocka upp det i vårt ritsystem och ändra det så som du vill ha det eller rita en helt egen lösning.

Vi har skapat ett exempelhus för 1,5-plans radhus som både är elegant och praktiskt. Master bedroom på nedre plan har fått en walk in closet och den rymliga tvättstugan i anslutning till entrén är en praktisk lösning i vardagen. Möjligheten till ett litet skafferi under trappan skapar extra utrymme till köket. Med tre sovrum passar denna planlösning en modern familj och vi har även sett till att det finns plats till förvaring.

Radhus i 2-plan - Se mer på vår hemsida

Radhus i 2-plan

Exempelhus radhus 2-plan
Vi har tagit fram ett exempelhus för 2-plans radhus. Du kan även rita en egen lösning i ritsystemet eller ta vår hjälp.

När vi skapat detta exempel på 2-plans radhus har vi haft en barnfamilj med upp till 2 barn i åtanke. 3 sovrum och goda förvaringsytor har skapats på övervåningen. På undervåningen finns en rymlig hall med planerad klädförvaring under trappan. Tvättstugan i direkt anslutning till hallen är praktiskt särskilt under de blötare månaderna. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd och ger sociala ytor med goda ljusinsläpp genom fönster och den helglasade altandörren.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår