AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 september 2015

Mer glamour till hemmet

Jag är som skatorna, lite extra svag för det som glänser och glimmar... Älskar kristallkaraffer, guld, sammet och glas. I Sverige är det nu en avskalad svartvit trend som råder, men jag kan ändå inte hjälpa att jag gillar det som är mer pråligt och glamouröst. I mitt hem har jag lite olika teman i olika rum så man inte är helt fast i en stil, det skulle jag bli lätt uttråkad av. Här är några glammiga nyheter som jag har spanat in.

Ceannis, Jotex, Svenskt Tenn, Pipol's Bazaar, ABC fåtöljen och Voluspa
Ceannis, Jotex, Svenskt Tenn, Pipol's Bazaar, ABC fåtöljen och Voluspa

Smått och gott
Elegant och praktisk ekollonformad burk med lock i plätterad eller lackad metall. Finns i koppar, mässing, svart och vitt. 149 kr.
www.jotex.se

Svenskt glas
Svenskt Tenn har tagit fram fem nya glasvaser formgivna av Josef Frank 1957. Nu produceras de på Skrufs Glasbruk. Vas nr 5 kostar 1200 kr.
www.svenskttenn.se

Mjuk pläd
Ceannis mjuka pläd i pälsimitation passar både att ha på sängen och mysa under i soffan. 130x170 cm. Pris cirka 3150 kr.
www.ceannis.se

Metallunderlägg
Dekorativa och praktiska underlägg för glas och muggar, tillverkade i metall. Kommer att säljas i 6-pack för cirka 249 kr. Finns tillgängliga från och med miten av november hos Pipol´s Bazaar.
www.pipolsbazaar.com

ABC collection
Den klassiska fåtöljen finns i många olika tyger, både klassiska och moderna. En lättplacerad möbel som passar i alla rum.
www.abccollection.se

Dekorativ burk
Voluspa har ett flertal olika doftljus med krämig kokosvax blandning som gör att ljusen har lång brinntid. Pris cirka 239 kr.
www.voluspa.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår