AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 juni 2013

Metod - nytt flexibelt kökssystem hos Ikea

För två dagar sedan lanserade Ikea sitt nya kökssystem Metod som nu ersätter deras nuvarande kökssystem Faktum. Faktum lanserades för 20 år sedan och det kommer att gå att komplettera Faktum i två år framåt. Det nya kökssystemet har en modulär konstruktion som gör det möjligt att placera skåp, lådor och dörrar fritt, oberoende av det yttre utseendet. Systemet är baserat på 20/40/60/80/100 cm vilket gör det möjligt att skapa en egen lösning. En annan bra grej med systemet är att det har sänkta socklar och fler skruvhål inuti skåpen för att skapa fler möjligheter för lådornas placering - vilket göra att utrymmet kan nyttjas bättre.

Metod/Ikea
Metod/Ikea

Metod började säljas på samtliga svenska Ikea varuhus den 3 juni. För det moderna köket finns t ex enmetersluckor medan för det lantliga köket kan man istället använda många små lådor. Stommar i svartbrunt eller vitt, ny skräddarsydd integrerad LED-belysning, 20 olika stilar på luckor och lådfronter, 30 varianter av handtag/knoppar, nytt inredningssystem till skåp och lådor samt två lådvarianter.

 

IkeaNyckelord:

Inredning

Kök

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår