AlltomBostad
 
Miami Pool AB

Visa alla produkter från: Miami Pool AB

Spabad & Pooler från Miami Pool AB

Eight - Se mer på vår hemsida

Eight

Vår rektangulära modell har tillverkats sedan 1967 och finns i flera standardstorlekar. Du kan välja att ha poolen i marken eller ovan jord och vissa modeller kan levereras med djupdel.

Kidney - Se mer på vår hemsida

Kidney

Modell Kidney är vår mest populära friformpool och en iögonfallande medelpunkt i vilken trädgård som helst. Den är något billigare än den rektangulära poolen och saknar poolsarg. I stället är den utrustad med en krönlist, mot vilken man lägger omgivande material.

Lagoon - Se mer på vår hemsida

Lagoon

Miami Pool Lagoon sticker ut med sin originella lagunform och är något billigare än den rektangulära poolen. Den saknar poolsarg och är i stället utrustad med en krönlist som gör den lättintegrerad i omgivande material, som exempelvis trädäck eller stenplattor.

Octagon - Se mer på vår hemsida

Octagon

Vår modell Octagon passar dig som gillar ett kantigare alternativ till den rektangulära formen. Den är lika lätt att bygga som modell Rectangular och finns i flera standardstorlekar.

Oval - Se mer på vår hemsida

Oval

Den ovala poolen passar dig som vill ha en lång pool, med möjlighet att ta några simtag, men inte fastnat för den rektangulära modellens kantighet. Modell Oval saknar poolsarg och är i stället utrustad med en krönlist som gör den lättintegrerad i omgivande material, som exempelvis trädäck eller stenplattor.

Rectangular - Se mer på vår hemsida

Rectangular

Vår rektangulära modell har tillverkats sedan 1967 och finns i flera standardstorlekar. Du kan välja att ha poolen i marken eller ovan jord och vissa modeller kan levereras med djupdel.

Round - Se mer på vår hemsida

Round

Vår runda modell är lika lättplacerad som den är enkel att installera. Det är den av våra pooler som har kortast byggtid. Modell Round har ingen poolsarg och den är enkel att integrera i andra material, som en altan eller stenplattor.

Baquacil klorfri poolkemikalie - Se mer på vår hemsida

Baquacil klorfri poolkemikalie

Upplev nöjet av att bada i en klorfri bassäng. Om du beslutar dig för att gå över från klorbehandling kommer du att överraskas av hur lättskött det blir med Baquacil i bassängen. Baquacil ger klart och hygieniskt poolvatten, utan klorets bieffekter. Inga hud- eller ögonirritationer, ingen blekning av hår och badkläder och ingen frätande effekt på poolen. Baquacil är långtidsverkande och kräver bara en enkel kontroll varje vecka och påfyllnad några gånger per säsong.

Borstar - Se mer på vår hemsida

Borstar

Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Vi har flera olika modeller och storlekar på poolborstar, allt för att du ska hitta den modell som passar ditt behov bäst.

Bottensugmunstycken - Se mer på vår hemsida

Bottensugmunstycken

För att få upp små och stora partiklar i poolen som sjunker till botten bör du regelbundet dammsuga poolen. Vi har flera olika modeller av bottensugmunstycken som kopplas ihop med en flytslang till poolens ytvattenrenare. Poolvattnet och smutsen från botten sugs in och renas via sandfilteranläggningen, för att åter komma ut rent och klart.

Håvar - Se mer på vår hemsida

Håvar

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande samlas upp dagligen med en håv. Vi har flera olika modeller att välja mellan, från 30 till 50 cm i bredd.

Kemikalier för problemlösning - Se mer på vår hemsida

Kemikalier för problemlösning

Det här med poolvatten, dess kvalitet och att hitta rätt balans kan vara lite svårt. Ibland händer det att vattnet inte alls ser ut som man tänkt sig. Det kan till exempel bli grumligt, grönt eller lukta konstigt. För dessa tillfällen finns det flera olika produkter som kan hjälpa till att lösa dessa problem. Här hittar du bland annat flockningsmedel för att göra grumligt vatten klart och ett rengöringsmedel för att ta bort missfärgningar efter vattenlinjen på linern.

Kemikalier för vattenbalans - Se mer på vår hemsida

Kemikalier för vattenbalans

För att få ett rent och klart vatten som håller hög kvalitet är det viktigt att vattnet har rätt värden och är i balans. Utöver att du behöver tillsätta kemikalier för desinfektion, såsom Baquacil, klor eller brom, behöver du även hålla kolla på vattnets pH-värde, alkalinitet och hårdhet. Detta kallas för vattenbalans. Här hittar du produkter för att både mäta och justera dessa värden.

Miami Cover III Poolskydd - Se mer på vår hemsida

Miami Cover III Poolskydd

Ett halvmekaniskt, barnsäkert poolskydd till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Skyddet dras ut över poolen med hjälp av ett rep och vevas sedan in. Skyddet kan lätt dras av och på av en person. Miami Cover III tillverkas av stark PVC-duk, finns i 16 olika färger och passar såväl rektangulära- som friformpooler.

Miami Lamell Poolskydd - Se mer på vår hemsida

Miami Lamell Poolskydd

Ett automatiskt skydd, avsett för rektangulära pooler, som också kan användas som vintertäckning. Skyddet finns i två typer, en med kantmontage och en för montage i vattnet. Poolskyddet klarar av att bära en vuxen människa (90kg) och är godkänt i flera europeiska länder som säkerhetstäckning.

Miami Roller Poolskydd - Se mer på vår hemsida

Miami Roller Poolskydd

Ett mycket smidigt, halvautomatiskt skydd avsett för alla former av pooler i storlekar upp till 5 x 10 meter. Skyddet dras över poolen i en tamp och vevas ihop på ena sidan.

Poolrobot - Se mer på vår hemsida

Poolrobot

Hayward Tiger Shark Poolrobot är en automatisk städrobot framtagen för swimmingpooler med olika djup, städar såväl botten som väggar effektivt och snabbt. Med en städrobot i din pool blir rengöringen enkel. Du får en ren pool utan ansträngning och på så sätt mer tid över till att bada och umgås med familj och vänner.

Solfolie - Se mer på vår hemsida

Solfolie

Vår solfolie är tillverkad av halvtransparent polyetenplast med GeoBubble-teknologi som släpper igenom ljus från både solen och poolbelysningen. Poolvattnet direktuppvärms av solen och folien fungerar samtidigt som värmeisolering. Även kemikalieförbrukningen reduceras vid användning av solfolie.

Vinter/Standardskydd - Se mer på vår hemsida

Vinter/Standardskydd

Vårt vinter/standardskydd är ett poolskydd du kan använda året om, det vill säga att det även fungerar som vintertäckning. Vinterstandardskyddet tillverkas av stark armerad PVC-väv av hög kvalitet. Standardskyddet kan levereras till alla poolstorlekar och former, allt från rektangulära- till friformpooler. Välj mellan 16 olika färger.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår