Miami Vice - hakar du på inredningstrenden?

Miami Vice - hakar du på inredningstrenden?

Om man kommer ihåg serien Miami Vice som gick på TV andra halvan av 80-talet, så vet man vad den här trendriktningen handlar om....flamingos, palmer, rosa. ljusgult, mintgrönt, vitt, båtar och inslag av neonfärger.
Jag kan säga att jag tänker på den serien varje gång jag ser flamingofåglar, vita herrkläder och vita loafers.... men nu skulle det handla om inredning. Bygg och inredningsföretaget Hornbach har nämligen trendspanat för att se åt vilket håll det lutar och en av de fyra trendriktningarna kallar de för Miami Beach, colour fantasy. Och det har inslag av allt det här som man blir glad av, palmer, härliga färger, en känsla av semester och beach house.
Jag var in i en H&M Home butik häromdagen och köpte ett par olika palmkuddar, någon till soffan och någon till gästrummet. Nu är det bara Don Johnson som saknas.

Sommar och tropisk känsla- hemma! Pastellfärger inspirerade av vatten, strand och semester.Inred med femtiotalsfärgerna turkos, gul och ljusrosa och roliga mönster som flamingos och ananas.
Canvastavla Dreams Mått: 60 x 80 cm, 249 kr, Canvastavla Flip flop 249 kr, Fototapet "Miami" i 8 delar, mått: 368 x 254 cm, 639kr, Tapet"Flamingo" Mått: 10,05 x 0,53 m, 229:-/rulle, kudde Flamingo blå/rosa, mått: 40 x 40 cm, inklusivestoppning 129 kr, allt från Hornbach.

Ett vaxljus i ananasformad keramikask med lock. Ej doft. Diameter 6 cm, höjd 9,5 cm. Brinntid 15 timmar, 59.90, Mönstrad ljuslykta i guld 39:90, båda från H&M Home.Mönstrat kuddfodral 49:90 och en flasköppnare i guldfärgad metall i form av en palm. Längd ca 14 cm. 99 kr. Allt från H&M Home.


Se säsongens alla fyra inredningstrender här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hornbach.se www.hmhome.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus