AlltomBostad
 

Miljövänlig värme från Gree

Miljövänlig värme från Gree

Tillsammans med världens största värmepumpstillverkare Gree Electric Appliances har vi utvecklat luftvärmepumpen Gree Fairy. Den smäckra, rundade och vita inomhusdelen passar mycket fint i våra skandinaviska ljusa hem. Fairy är både miljövänlig och mycket effektiv, inomhusdelen kan anpassas upp till sju olika fläkthastigheter och temperaturen ställs steglöst med 1˚C noggrannhet från +8˚C till +30˚C allt för bästa komfort.

Med den unika iFeel funktionen mäts och regleras temperaturen vid området där fjärrkontrollen ligger och inte vid taknivå där inomhusdelen är installerad. Inbyggd wifi och luftrening med Plasma ijonisering är också standard. Den har Gree:s patenterade 2-stegs kompressorteknik som är speciellt utvecklad för nordens kalla klimat vilket möjliggör mycket hög effekt och energieffektivitet till och med under -30°C och/men självklart så är Gree Fairy även en utmärkt aircondition/AC under de varma sommardagarna.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår