MilTyr A.B.

Visa alla produkter från: MilTyr A.B.

Yttertak & taktillbehör från MilTyr A.B.

RIDGEMASTER® TAKNOCKVENTILATION - Se mer på vår hemsida

RIDGEMASTER® TAKNOCKVENTILATION

Ventilation och luftcirkulation är en väsentlig del av att hålla ett hem bekvämt och samtidigt förlänga takets livslängd. Ventilationsspringor för taknock fungerar genom naturlig konvektion och leder bort fuktig och varm luft via en hävert. Ventilationsspringor för taknock och takrygg fungerar utomordentligt för att stänga ute väder och insekter. Dessa ventilationsspringor fungerar tillsammans med gavlar och takvinklar och kan installeras med praktiskt taget alla takmaterial för villa- och industribyggnation. Detta ventilationssystem är resistent mot vatten, snö och insekter och kan användas i nykonstruktion eller takbyte. Det materal som används är slitstark sampolymer, vilket gör det till ett av de starkaste materialen i branschen. Det står emot smällar från trädgrenar samt hammarslag utan att få sprickor. Det levereras med 40 års garanti!

TAKSKIFFER ”SLATE” - Se mer på vår hemsida

TAKSKIFFER ”SLATE”

Äntligen har naturen och teknologin förenats för att erbjuda förstklassigt syntetiskt skiffertak. SLATE är nästa generations förstklassiga takprodukt. Den är en perfekt kombination av skifferns naturliga skönhet och de teknologiskt mest avancerade metoderna och materialen. SLATES skönhet, styrka, varaktighet och färger öppnar en unik värld av nyskapande.

SLATES alla egenskaper är designade för att ge professionella entreprenörer all den innovation de behöver. SLATES styrka och varaktighet erhålls genom att man använder en miljövänlig och 100% återanvändbar förening av konstgjord harts och naturlig dolomitisk kalksten.