Mirro AB

Visa alla produkter från: Mirro AB

Garderob & Förvaring från Mirro AB

Svensktillverkade måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar - Se mer på vår hemsida

Svensktillverkade måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar

I över 20 år har vi på Mirro tillverkat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i småländska Hillerstorp – helt efter kundens önskade mått, behov och personliga stil.
Sprider dina barn kläder omkring sig i hallen? Behöver du göra plats för dina böcker och pärmar? Eller fantiserar du om att förvandla det där rummet som står och samlar damm till en lyxig klädkammare? Inget hem är det andra likt och alla har vi olika behov när det kommer till förvaring. Med hjälp av en måttanpassad förvaringslösning är det alltid enkelt att skapa ordning och reda oavsett var i hemmet du behöver en förvaringslösning – från hall och tvättstuga till barnrum eller vardagsrum.

Skjutdörrar som rumsavdelare - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrar som rumsavdelare

Vår dubbelsidiga aluminiumprofil Symmetric är lämplig som rumsavdelare. Den kan du beställa måttanpassad mellan golv och tak upp till 3,5 meter på höjden.

Drömmer du om en lyxig måttanpassad walk-in-closet? - Se mer på vår hemsida

Drömmer du om en lyxig måttanpassad walk-in-closet?

Drömmer du om en egen walk-in-closet? Här ser du våra skjutdörrar Solid i fyllningen mässing. Garderobsinredningen är i vit ek. Lådorna bär handtagen Loop i galvat läder.

Måttanpassad låg garderobsinredning – perfekt för barnrummet - Se mer på vår hemsida

Måttanpassad låg garderobsinredning – perfekt för barnrummet

Eftersom vår garderobsinredning beställs exakt efter dina önskade mått går det alldeles utmärkt att beställa inredning som bilden visar med endast 150 cm höjd. Här har vi dessutom valt ett garderobsfack för varje veckodag så att du tillsammans med dina barn under helgen kan planera och hänga in kläder för kommande veckodagar.

Ordning och reda i hallen - Se mer på vår hemsida

Ordning och reda i hallen

Vill du ha ordning och reda i din hall? Med en måttanpassad inredning har du möjlighet att välja exakt vad du vill få plats med. Framför garderobsinredningen är det trevligt med skjutdörrar. Här ser du vår populära dörr Nordica med kullagrade topp- och golvhjul för en jämn och smidig gång. Vill du göra det enkelt för dig att välja garderobsinredning kan du spana in våra färdiga inredningsförslag som du får måttanpassade exakt efter ditt rums unika mått på höjden och bredden.

Måttanpassad förvaringslösning till kontoret - Se mer på vår hemsida

Måttanpassad förvaringslösning till kontoret

En garderobslösning från oss på Mirro kan användas till så mycket mer än till klädförvaring – som här på arkitektkontoret! Framför den vita inredningen har vi här valt aluminiumprofilen Diamant i vitt.

Syrummet - Se mer på vår hemsida

Syrummet

För dig som har sömnad som intresse är vår garderobslösning en optimal förvaring till allt som krävs för att hålla ordning på tyger, knappar och tillbehör. Här har vi valt inredning i ljus ek. De måttanpassade skjutdörrarna är modell Solid med vår fyllning, det klassiska mönstret, Virrvarr. Virrvarr finns i både silver och antracit.

Extravagant dressingroom - Se mer på vår hemsida

Extravagant dressingroom

En walk-in-closet kan du beställa antingen som en u-lösning (som på bilden), som en L-lösning eller bara utmed en vägg. Du får din garderobslösningen måttanpassad både på höjden och bredden. Denna walk-in-closet är i Valnöt struktur – en fyllning som känns väldigt exklusiv och stilig.

Plats för det som ditt hjärta klappar för - Se mer på vår hemsida

Plats för det som ditt hjärta klappar för

Med en måttanpassad garderobsinredning är det bara fantasin som sätter gränsen. Oavsett om du söker förvaring för dina favoritböcker, vinylskivor eller pokaler finns det en lösning för just dig och dina behov. Inredningen på bilden är i ljus ek. De måttanpassade skjutdörrarna har aluminiumprofilen Diamant med fyllningen vit struktur.

Inspireras på vår blogg och i våra sociala medier - Se mer på vår hemsida

Inspireras på vår blogg och i våra sociala medier

På vår blogg hittar du förvaringstips och inspiration. För att kontinuerligt få inspiration rekommenderar vi dig även att följa oss på Facebook och Instagram.
I sociala medier hittar du oss här
Facebook: @mirrosweden och på
Instagram: @mirro.se