AlltomBostad
Mjuk Betong AB

Visa alla produkter från: Mjuk Betong AB

Kakel, Klinker & Sten från Mjuk Betong AB

Drop - Se mer på vår hemsida

Drop

En mjuk betongdroppe

Drop är en dekorationsplatta i mjuk betong formgiven av Jenny Oldsjö och Ragnar Hultgren. Den visades som färdig produkt för första gången på Stockholm Furniture Fair 2007. Drop finns i flera olika utföranden. Grundplattan är en romb med en konkav droppe, därav namnet Drop.

Den är åtta mm tjock. En syskonplatta i samma storlek finns med slätt utförande. Dessutom finns olika anslutningsbitar till Drop. Tillsammans ger de stora möjligheter att skapa egna mönster vid sidan av våra färdiga förslag på mönsterkombinationer.

Drop görs av samma mjuka betongmaterial som våra andra produkter och ska liksom dem inte användas i dusch där de utsätts för mycket vatten. Alla produkter tillverkas för hand i vår verkstad i Tyresö.

Badrum med Mjuk Betong - Se mer på vår hemsida

Badrum med Mjuk Betong

BADRUMSINREDNING i Mjuk Betong möjliggör skräddarsydda och unika lösningar i ett varmt och behagligt material. Den mjuka betongen leder inte bort kroppsvärmen från din hand likt sten gör. En badrumsbänk i mjuk betong är behaglig att luta sig mot.

Vi har tillverkat badrumsbänkar i 90 millimeters tjocklek där porslinshandfaten monterats ovanpå. Andra kunder väljer att göra infällda handfat. Det är möjligt att skräddarsy skivor för att klä in en tvättpelare med betong för att på så sätt skapa ett estetiskt helhetsintryck. Du bestämmer format och färg på din mjuka betong. Det finns över 250 färger att välja bland.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår