AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 februari 2016

Modern badrumsförvaring från Ballingslöv

På minimässan med säsongens nyheter som jag var på för ett par dagar sedan, fanns även Ballingslöv representerade. De visade upp nya nätta förvaringsmöbler för badrum och fina små hyllskåp att stapla på varandra eller hänga på väggen. Badrummet har blivit ett rum som vi tillbringar rätt mycket tid i, och då vill vi förstås ha det extra snyggt och trivsamt med bra förvaring. Våga vägra vitt säger jag - så snyggt med lite färg!

Kommod och kuber från Ballingslöv Foto: Annika Rådlund och Ballinglöv
Kommod och kuber från Ballingslöv Foto: Annika Rådlund och Ballinglöv

Nu är det trivsel i badrummet som gäller. I Ballingslövs nya badrumsserie ser vi kulörer och i öppna kuber och fina detaljer som korkknoppar och skinnhandtag.
Skåpen på väggen (och staplade på golvet) heter Showoff och finns i bredderna 20 cm, 40 cm och 60 cm. Stommen på kuberna är i vitmålad plåt, ryggen är valbar och finns som vitmålad, grå, peppargrå, svart ekfanér, grå ekfanér eller ekfanér natur. 995 kr/st. Kommoderna har jag tyvärr ingen prisinfo på.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ballingslov.seNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår