AlltomBostad
 
Modulpool Sweden AB

Visa alla produkter från: Modulpool Sweden AB

Spabad & Pooler från Modulpool Sweden AB

Aristokrat Classic - Se mer på vår hemsida

Aristokrat Classic

Aristokrat Classic i den klassiska 8 kantiga formen, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! En investering som höjer värdet på din fastighet normalt mer än insatsen!

Aristokrat kvadrat - Se mer på vår hemsida

Aristokrat kvadrat

Aristokrat kvadrat. Nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer den inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! En investering som höjer värdet på din fastighet normalt mer än insatsen!

Aristokrat oval - Se mer på vår hemsida

Aristokrat oval

Aristokrat oval, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut.

Aristokrat party - Se mer på vår hemsida

Aristokrat party

Aristokrat Party är en lyxig vedpool för upp till 10-12 personer. En vedpool nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig även ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. En vedpool är poolen som verkligen blir använd året runt. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute. På sommaren kan du med ett par vedpinnar förlänga sommaren och värma upp poolen till 25 grader. Partypoolen är tillräckligt stor för att 2 luftmadrasser kan flyta på vattnet och att dom allra minsta kan ta sina första simtag.

Aristokrat triangular - Se mer på vår hemsida

Aristokrat triangular

Aristokrat Triangular är en lyxig och hygienisk vedpool för 2 till 8 personer. Luta er bekvämt i varsitt hörn och sträck ut benen på varsin bänk, njut av lyx och värme. Vedpool Triangular är både liten och stor, med möjlighet att sitta upp till 8 personer! En 3-kantig grundform med fasade hörn för sittplatser, passar perfekt i ett ytterhörn på terrassen, minimalt med plats, maximalt med utrymme! Kaminen längst ut i ytterhörn med en liten avställningsyta för ved bakom. Med 50 mm isolering! får du snabb och bibehållen värme med jämn temperatur. Ett 40 gradigt termalbad som gör underverk i kropp o själ. Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! en investering som höjer värdet på din fastighet, normalt mer än insatsen!

Excellent kvadrat - Se mer på vår hemsida

Excellent kvadrat

Excellent kvadrat, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! En investering som höjer värdet på din fastighet normalt mer än insatsen!

Excellent kvadrat XL - Se mer på vår hemsida

Excellent kvadrat XL

Excellent kvadrat, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! En investering som höjer värdet på din fastighet normalt mer än insatsen!

Excellent oval - Se mer på vår hemsida

Excellent oval

Excellent oval, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren! En investering som höjer värdet på din fastighet normalt mer än insatsen!

Excellent oval XL - Se mer på vår hemsida

Excellent oval XL

Vedpool Excellent oval XL är en lyxig vedpool för 2 till 6 personer. Luta er bekvämt i varsitt hörn och sträck ut benen på varsin bänk, njut av lyx och värme. Excellent oval XL är både liten och stor, med möjlighet att sitta upp till 5-6 personer! minimalt med plats, maximalt med utrymme! Med 50 mm isolering! får du snabb och bibehållen värme med jämn temperatur. Ett 38 gradigt termalbad som gör underverk i kropp o själ.

Exclusive - Se mer på vår hemsida

Exclusive

Vedpool Exclusive är en lyxig minipool / vedpool. Njut av lyx och värme i kombination, Vedpool Exclusive är både liten och stor, ett helande 40 gradigt termalbad vintertid men även en svalkande pool sommartid! En investering som höjer värdet på din fastighet. En uppvärmd lyxpool med trapp och sittplatser, en pool i hygieniskt rostfritt stål! Tillräckligt stor för att sola flytande på madrasser eller låta barnbarnen ta sina första simtag, men även tillräckligt liten för snabb uppvärmning. Poolen som verkligen blir använd. Året om..

Prestige kvadrat - Se mer på vår hemsida

Prestige kvadrat

Prestige kvadrat, nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä!

Prestige rund - Se mer på vår hemsida

Prestige rund

Ett rymligt spabad, tillräckligt stor för att använda som minipool på sommaren. Prestige rund nedsänkt i din terrass eller fast installerad med en vacker stensättning i din trädgård, höjer inte bara värdet på din fastighet utan ger dig ett svalkande bad sommartid och ett värmande Termalbad vintertid. Sjunk ned i poolens värme, känn doften och ljudet från björkved som brinner och sprakar. Ju sämre väder desto skönare att sjunka ned i värmen, slappna av och njut. En isolerad Vedpool håller värmen (38-42 grader) när du badar oavsett hur kallt det är ute, och blir verkligen använd, året om! Med 50 mm cellplastisolering och masugn 580/4 får du nära en halverad uppvärmningstid och vedåtgång jämfört med en traditionell badtunna i trä! Rostfritt stål ruttnar inte, torkar inte, spricker inte, utan blir bara vackrare med åren!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår