AlltomBostad
 
Mollepannan AB

Visa alla produkter från: Mollepannan AB

Värmepannor från Mollepannan AB

Molle Pelle + EP-brännaren - Se mer på vår hemsida

Molle Pelle + EP-brännaren

Molle Pelle är en nyutvecklad pelletspanna men som bygger på våra principer om lättskötthet och robusthet. Precis som Mollepannan så är den tillverkad av skickliga svetsare i Estland vilket garanterar kvaliteten. Vi har kombinerat vår panna med den utmärkta EP-brännaren för att skapa en perfekt kombination som kan värma upp ditt hus utan besvär.

Till pannan använder vi pelletsbrännaren EP-18 som är tillverkad i Edsbyn. Brännaren är framtagen för att klara extrema krav på säker eldning, driftsäkerhet, hållbarhet och jämna förbränningskurvor. Altbergs Plåt har tillverkat pelletsbrännare i 12 år och tummar inte på kvaliteten, det är därför vi har valt denna brännare till vår panna.

Mollepannan - Se mer på vår hemsida

Mollepannan

Vi tycker att vedeldning ska vara enkelt. Mollepannan har därför begåvats med ett stort vedutrymme, en smart konstruktion för sotning och fungerar bra med självdrag så att du inte är beroende av rörliga delar som kan gå sönder. Med en korrekt installerad panna kan du även elda vid strömavbrott för att du alltid ska ha tillgång till varmt vatten.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår