AlltomBostad
 
Monzon

Visa alla produkter från: Monzon

Byggställningar från Monzon

ALLT I EN BYGGSTÄLLNING - Se mer på vår hemsida

ALLT I EN BYGGSTÄLLNING

STÄLLNINGSSYSTEMET MonZon NO LIMIT™ har utvecklats som ett resultat av många års forskning och studier av vår tekniska avdelning.

Vi har arbetat tillsammans med ställningsbyggare och användare från hela världen, från byggnadsbranschen till olje- och gasbranschen, för att hitta problemområden som måste lösas och deras krav på ett ställningssystem redo för framtiden. Kraven var tydliga; ställningsmontörer och användare vill ha ETT SYSTEM som kan byggas SNABBARE, ett system som är lika FLEXIBELT som rör och koppling men samtidigt lika ENKELT att montera som ramställningar.

RAMSTÄLLNING (alu) - Se mer på vår hemsida

RAMSTÄLLNING (alu)

MonZon FRAME® ramställningssystem är en idealisk aluminiumställning för fasad-, bygg- och underhållsarbeten. FRAME® består av lätta komponenter i högkvalitativ aluminium. Med testade och godkända glasfiberplattformar blir montering snabbare och säkrare. Förutom lägre vikt än stål är aluminium dessutom 100% återvinningsbart. Du kan bygga FRAME® 50.5 m högt helt i aluminium i lastklass 3 med 40 cm uppskruvade fötter vilket innebär att MonZon har den starkaste ramställningen i aluminium på marknaden.

MODULSTÄLLNING (alu) - Se mer på vår hemsida

MODULSTÄLLNING (alu)

MonZon MODULAR LIGHT® aluminiumsystem har nästan obegränsade möjligheter när det gäller montering och användning. Ställningssystemet består av starka komponenter i aluminium vilket gör den flexibel som byggställning. Välj mellan 4 olika typer av inplankning och 7 olika bredder där standardbredden är 73 cm. Med exempelvis glasfiberplattformar och MonZonRäcken blir montering snabbare och säkrare.

MODULSTÄLLNING (stål) - Se mer på vår hemsida

MODULSTÄLLNING (stål)

MODULAR® byggnadsställningar har nästan obegränsade möjligheter vad gäller montering och användning. Eftersom ställningssystemet består av starka komponenter i stål kan du bygga hur högt du vill med bibehållen lastklass 6. Välj mellan 4 olika typer av inplankning och 7 olika bredder där standardbredden är 73 cm.

Flexibel och säker modulställning med lastförmåga upp till Lastklass 5, (4.5kN/m2).

STÄLLNINGSTRAILER - Se mer på vår hemsida

STÄLLNINGSTRAILER

Våra populära MonZon BACK PAC™ ställningstrailers är perfekt för snickaren, muraren och plåtslagaren. Köp med FRAME®, MODULAR LIGHT® eller NO LIMIT™ - alla i aluminium.

SUPERDECK - Se mer på vår hemsida

SUPERDECK

FLEXIBELT LASTPLATTFORMSYSTEM
Preston Rentals patenterade glidlastplattformar SuperDeck® har varit det föredragna valet för byggprojekt runt om i världen i nästan fyra decennier. Denna revolutionerande Preston Rentals-innovation är utformad för att förenkla hanteringen av material, särskilt på byggarbetsplatser på flera nivåer, och erbjuder ett “lådliknande” lastplattformssystem som har ökat säkerheten betydligt och reducerat kranens driftstid för kunder över hela världen.

TAKSYSTEM - TAK ÖVER TAK - Se mer på vår hemsida

TAKSYSTEM - TAK ÖVER TAK

VÄDERSKYDD är en växande marknad eftersom kraven på skyddat byggnads- och underhållsarbete ökar.

Vi har arbetat tillsammans med ställningsbyggare och användare från hela världen för att hitta problemområden som måste lösas och deras krav på ett tillfälligt väderskyddssystem redo för framtiden.

SCENGOLV & LÄKTARE - Se mer på vår hemsida

SCENGOLV & LÄKTARE

Med MonZon EVENT® bygger du läktare, scener och strålkastartorn för stora och minnesvärda stunder! EVENT® är belastningsprovat av RISE - Research Institutes of Sweden enligt SS-EN 13200-6:2006. Vi designar er läktare, arena eller scen för ert evenemang samt beräknar belastning, hållfasthet och vindpåverkan.

BYGGSKYLTAR - Se mer på vår hemsida

BYGGSKYLTAR

Med BILLBOARD™ skyltställ ger du din kommande byggarbetsplats en bra start genom att placera en skyltställning som talar om vem som bygger. Skyltställning bygger på MODULAR® som i sin tur baseras på världens mest sålda ställningssystem. Med skyltställningen kan du utforma din reklamplats i stort sett hur du vill. Skyltstället är vindlastberäknad enligt svensk byggnorm och är därmed vindtålig.

AVSPÄRRNING - Se mer på vår hemsida

AVSPÄRRNING

Security™ avspärrningsstaket används med fördel inom mark och anläggning samt inom idrottsevenemang och andra events. De skapar ökad säkerhet, är enkla att hantera både vid transport & montering. Perfekt för tillfällig avspärrning som leder bort gångtrafikanter.

AVSPÄRRNINGTILLBEHÖR - Se mer på vår hemsida

AVSPÄRRNINGTILLBEHÖR

Tillbehör: Personskydd och Ställningsverktyg

PROGRAMVARA - Se mer på vår hemsida

PROGRAMVARA

MONZON SCAFFCAD™ KONSTRUKTIONS- OCH BERÄKNINGSPROGRAM.

TJÄNSTER - Se mer på vår hemsida

TJÄNSTER

MonZon tillhandahåller ställnings- och väderskyddssystem i aluminium som löser problem och samtidigt ger en torr arbetsmiljö på arbetsplatser jorden runt. Vi förstår att varje projekt måste anpassas utifrån de krav som finns och att de inte kan stöpas i en och samma form som passar alla. MonZon tillhandahåller en heltäckande lösning för alla dina ställningsbehov.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår