AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 september 2015

Mörkare kök på intåg!

Många har gått från vita kök till att ta steget mot ljusgrå kök. Det är också en färg som är lätt att matcha med övrig inredning i köket. Den gör sig särskilt fin mot det rostfria som smälter in i det grå och det passar även bra till alla popiga kulöra färger om man tex vill ha en knallröd lampa, eller gula stolar.
Inför nästa år så spår man att köken går från ljust grå till mörkare grå. Lite mer vågat alltså...Är man ännu mer vågad så kör man på svart. Kombinera med trä för en härlig effekt!

Kök i svart och grått med träinslag Foto: Ballinglöv
Kök i svart och grått med träinslag Foto: Ballinglöv

Färgmässigt har trenden på köksluckor varit tydlig de senaste åren – från ljusgrått till peppargrått. Inför nästa år ser vi ännu mörkare grå nyanser. En träskiva på väggen ger köket en varmare känsla.
På bilden: Bänkskiva 30 mm Keramik Basalt Grey, 8 800 kr/lpm i 63cm bredd. Lucka Metro Ek Svartbets 70x60cm, 1 300 kr. Bänkskiva på vägg och hyllor 30 mm amerikansk valnöt, 4 300 kr/lpm i 62 cm bredd. Allt från Ballingslöv.

www.ballingslov.seNyckelord:

Inspiration

Kök

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår