AlltomBostad
 
Morups Fönster AB

Visa alla produkter från: Morups Fönster AB

Fönster & Tillbehör från Morups Fönster AB

VRIDFÖNSTER - Se mer på vår hemsida

VRIDFÖNSTER

Det vanligaste av våra fönstermodeller och en modern svensk klassiker. Det låga u-värdet, inbrottsklassningen och det kondensskyddande glaset som standard passar i alla villor och går att få i en mängd olika utföranden, precis som man vill ha det. Går att vrida 170 grader vilket möjliggör att du kan stå inne i huset och putsa fönstrets utsida. Integrerat vädringsläge.

ALTANDÖRR - FÖNSTERDÖRR - Se mer på vår hemsida

ALTANDÖRR - FÖNSTERDÖRR

Eftersom en altandörr är uppbyggd på samma sätt som ett fönster kan vi låta Premiums egenskaper får komma till tals även här. Altandörrarna är naturligtvis designmässig harmoniserade med de andra i familjen Morups Premium. Därför tillverkar vi dem helt efter dina önskemål med avseende på färg, spröjs, glas eller öppningsvariant. Höger eller vänsterhängd, enkeldörr eller pardörr, med eller utan bröstning. – Allt enligt dina önskemål och behov. Och självklart alltid med låsbart handtag!

FAST FÖNSTER - Se mer på vår hemsida

FAST FÖNSTER

Ett perfekt fönster för den som vill öppna upp från golv till tak eller där behovet av att kunna öppna ett fönster inte finns eller inte går att montera. Fast fönster i kombination med en dubbel altandörr ger ett enormt ljusinsläpp.

SIDOHÄNGT FÖNSTER - Se mer på vår hemsida

SIDOHÄNGT FÖNSTER

Röda stugor med vita knutar och vita fönster. Det klassiska svenska fönstret i en modern variant och uppdaterat med det främsta som behövs i dagens moderna fönster.

ÖVERKANTSHÄNGT FÖNSTER - Se mer på vår hemsida

ÖVERKANTSHÄNGT FÖNSTER

Precis som namnet beskriver är gångjärnen placerade i fönstrets överkant. Utåtgående överkantshängt fönster som kan öppnas 90 grader. Detta fönster är speciellt praktiskt för källarfönster eller fönster som är högt placerade i t ex ett garage eller liknande.

TOP TURN - Se mer på vår hemsida

TOP TURN

En ny variant på det överkantshängda fönstret med dolda vridbeslag och samma höga standard som resten av Premium-familjen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår