AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 september 2011

Mrs Murphy har kökshanddukar för glamourösa divor!

Höga klackar i köket och i mataffären, något som är vardag för en del och omöjligt för andra. Men att tänka att man är så där "Alexis Colby i Dynastin" glamourös en vanlig vardag är ändå kul. Glitterörhängen och världens blåsa när man ska städa! Det blir säkert lite krångligare men lite roligare också.
Företaget Mrs Murphy har kökshanddukar med diviga motiv och nytt för i år är att de även finns som 50x70 affischer.
”Under åren som jag jobbat för Mrs Murphy har hon lärt mig stora sanningar om livet, karriären och kärleken. På förfrågan har nu dessa sanningar förevigats så att även andra förutom jag skall kunna få ta del av hennes oerhörda visdomar” säger Mrs Murphys assistent, illustratören och formgivaren Malin Ehlin. Hon är en donna som ser leoparddress och höga klackar som ett måste, Toulouse LauTrec som sin darling och Bloody Mary som en del av livets goda. Nu lanserar de motivet Dishes, "If you don’t cook, you obviously don’t do dishes..."

 

Mrs Murphy har kökshanddukar för glamourösa divor!

Foto: Annika Rådlund och Mrs Murphy
Kollektionen Words by Mrs Murphy består av fyra motiv tryckta på kökshanddukar i halvlinne samt affischer i storleken 50x70. Alla produkterna är designade och producerade i Sverige. Mrs Murphy tillsammans med andra snygga donnor visade upp sina alster och severade bubbel i sin monter på Formexmässan.
Mrs Murphy

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår