MTH Scandinavia AB

Visa alla produkter från: MTH Scandinavia AB

Fönster & Tillbehör från MTH Scandinavia AB

Nätfönster med fasta ramar i specialmått färdigtillverkade - Se mer på vår hemsida

Nätfönster med fasta ramar i specialmått färdigtillverkade

Nätfönster 3411 är en enkel och kostnadseffektiv metod för montering i fönster. Efter monteringen är det fortfarande lätt att öppna och stänga fönstret. Två förpackningsvarinater: lösa delar eller komplett sats.

Nätfönster med fasta ramar som byggsats - Se mer på vår hemsida

Nätfönster med fasta ramar som byggsats

Nätfönster 3411 är en enkel och kostnadseffektiv metod för montering i fönster. Efter monteringen är det fortfarande lätt att öppna och stänga fönstret. Två förpackningsvarinater: lösa delar eller komplett sats. Användning Utåtgående fönster, takfönster eller skjutfönster. Kan monteras in- eller utvändigt. Mycket lämpliga där man använder säkerhetsrullgardiner. Montering Montering med skruvar eller Z-clips i eller på fönsterkarm. Läge Avlyftbart nät - hålls på plats med fjädrar, krokar eller konsoler.

Rullgardinsfönster De Luxe - Se mer på vår hemsida

Rullgardinsfönster De Luxe

Rullgardinsfönster Deluxe av aluminium är mycket praktikt och elegant. När nätet är nerrullat hålls det kvar med fjäderklämmor i sidoskenorna. Handtaget är lätt åtkomligt från båda sidor och är försett med dämplist. Rullgardinsfönster Deluxe levereras i monteringsfärdiga standarddimensioner. Andra dimensioner på särskild beställning. Användning För montering in- eller utvändigt på fönsterkarm, innerkarm eller på väggen utanför smygen. Om fönstret öppnas utåt, ska rullgardinsfönstret monteras på insidan och vice versa.

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster - Se mer på vår hemsida

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster av aluminium är mycket praktikt och elegant. När nätet är nerrullat hålls det kvar med fjäderklämmor i sidoskenorna. Handtaget är lätt åtkomligt från båda sidor och är försett med dämplist. Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster levereras i monteringsfärdiga standarddimensioner. Andra dimensioner på särskild beställning. Användning Monteras invändigt på takfönsterkarmen. Montering Horisontellt eller vertikalt, skruvas fast.