AlltomBostad
 
MTH Scandinavia AB

Visa alla produkter från: MTH Scandinavia AB

Fönster & Tillbehör från MTH Scandinavia AB

Nätfönster med fasta ramar i specialmått färdigtillverkade - Se mer på vår hemsida

Nätfönster med fasta ramar i specialmått färdigtillverkade

Nätfönster 3411 är en enkel och kostnadseffektiv metod för montering i fönster. Efter monteringen är det fortfarande lätt att öppna och stänga fönstret. Två förpackningsvarinater: lösa delar eller komplett sats.

Nätfönster med fasta ramar som byggsats - Se mer på vår hemsida

Nätfönster med fasta ramar som byggsats

Nätfönster 3411 är en enkel och kostnadseffektiv metod för montering i fönster. Efter monteringen är det fortfarande lätt att öppna och stänga fönstret. Två förpackningsvarinater: lösa delar eller komplett sats. Användning Utåtgående fönster, takfönster eller skjutfönster. Kan monteras in- eller utvändigt. Mycket lämpliga där man använder säkerhetsrullgardiner. Montering Montering med skruvar eller Z-clips i eller på fönsterkarm. Läge Avlyftbart nät - hålls på plats med fjädrar, krokar eller konsoler.

Rullgardinsfönster De Luxe - Se mer på vår hemsida

Rullgardinsfönster De Luxe

Rullgardinsfönster Deluxe av aluminium är mycket praktikt och elegant. När nätet är nerrullat hålls det kvar med fjäderklämmor i sidoskenorna. Handtaget är lätt åtkomligt från båda sidor och är försett med dämplist. Rullgardinsfönster Deluxe levereras i monteringsfärdiga standarddimensioner. Andra dimensioner på särskild beställning. Användning För montering in- eller utvändigt på fönsterkarm, innerkarm eller på väggen utanför smygen. Om fönstret öppnas utåt, ska rullgardinsfönstret monteras på insidan och vice versa.

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster - Se mer på vår hemsida

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster

Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster av aluminium är mycket praktikt och elegant. När nätet är nerrullat hålls det kvar med fjäderklämmor i sidoskenorna. Handtaget är lätt åtkomligt från båda sidor och är försett med dämplist. Rullgardinsfönster Deluxe för takfönster levereras i monteringsfärdiga standarddimensioner. Andra dimensioner på särskild beställning. Användning Monteras invändigt på takfönsterkarmen. Montering Horisontellt eller vertikalt, skruvas fast.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår