AlltomBostad
MTH Scandinavia AB

Visa alla produkter från: MTH Scandinavia AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från MTH Scandinavia AB

Nätdraperi - Se mer på vår hemsida

Nätdraperi

Detta är ett enkelt och ekonomiskt sätt att skärma av dörröppningar. Draperiet består av ett antal eleganta tyngdförsedda nätsektioner upphängda i en skena över dörröppningen. Nätsektionerna är lätta att föra åt sidan för bekväm passage genom dörren. Tyngdernas konstruktion ger mycket tyst funktion. Draperiet är lätt att ta ner för rengöring eller förvaring och enkelt att ändra. Idealiskt för familjer med barn eller husdjur.

Plissénätdörr Exclusive - Se mer på vår hemsida

Plissénätdörr Exclusive

Plissénätdörren Exclusive är en mycket elegant produkt med veckat nät. Mycket lätt att öppna och stänga. Nedre spåret är bara 3 mm högt och dörren förblir öppen i varje önskat läge. Högmodern teknik möjliggör tvådelad montering. På vintern kan plissédörren lätt plockas ner för rengöring och förvaring på torr plats..

Rullgardinsdörr Deluxe - Se mer på vår hemsida

Rullgardinsdörr Deluxe

Rullgardinsdörren Deluxe är ett exempel på hållbarhet, kvalitet och enkel användning. Kassetten och skenorna är tillverkade av pulverlackerad aluminiumprofil av högsta kvalitet. Nätet rullas jämnt och fint in i kassetten. Deluxe för standardhögder levereras klara för montering. Måttillverkade dörrar levereras på beställning. Nätets vertikala mönster framhäver utseendet, och den ökade synligheten minskar risken för missöden. Användning Kan monteras på dörrkarmens in- eller utsida. Om din dörr öppnas utåt ska draperiet hängas upp invändigt, öppnas den inåt ska det hängas utvändigt.

Sidohängd nätdörr Solide - Se mer på vår hemsida

Sidohängd nätdörr Solide

Den sidohängda nätdörren Solide är en elegant, sidohängd nätdörr lämplig för privat bruk. Dörren är tillverkad av pulverlackerade strängpressade aluminiumprofiler med sparkplåt, extra mellanregel och två handtag. Med den sidohängda nätdörren Solide har du valt en bekväm lösning. Tillverkas på begäran efter mått.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår