AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 februari 2010

My Wide Life

av: Mumlan Nyhlin

En av mina konstnärliga favoriter är Ludvig Löfgren. Mest för att han är lite galen, kanske... När jag var hos Kosta Boda för ett tag sedan flaggade de för att Ludvig ska släppa en ny kollektion och att premiärvisningen skulle ske i februari. Så dök inbjudan upp här om dagen, och jag blev mer än glad!

Ludvig Löfgren

Det är roligt att se Kosta Boda låta färskingar och modiga formgivare få ta allt mer plats. Inbjudan kom i form av en stor affisch med härliga 70-talsvibbar och med följde en teaterbiljett. Visningen sker alltså på Teater Pero här i Stockholm. Jag bara älskar när inbjudningar och visningar känns genomtänkta och personliga! Gissar att Trendgruppen har ett finger med i spelet!

 

Ludvig Löfgren Kosta Boda

Foto: Översta bilden Mumlan Nyhlin, nedersta bilden är ett kollage av pressbilder  från Kosta Boda. Får ej kopieras.

 

Ser fram emot den 16 februari, givetvis för att se Ludvigs lanseringa av My Wide Life, men den dagen händer också annat i mitt liv, hoppas jag. Spännande vår det här!

 

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår