AlltomBostad
 
Myresjöhus AB

Visa alla produkter från: Myresjöhus AB

Putsade hus från Myresjöhus AB

Accent - Se mer på vår hemsida

Accent

1,5-planshus med gavelställd entré, 165,1 m²

Smart familjevilla med gavelställd entré som passar utmärkt för den lite smalare tomten. Entrévåningen bjuder på generösa glaspartier med stora altandörrar både från matplatsen och vardagsrummet. Det, i kombination med en öppen planlösning, skänker både ljus och rymd åt husets gemensamma utrymmen. Den svängda trappan leder upp till övervåningens stora allrum med stora takfönster, badrum, sovrum och en rymlig balkong.

Ängsö - Se mer på vår hemsida

Ängsö

2-planshus, 195,1 m²

Det här huset hämtar inspiration från den svenska byggtraditionen. Planlösningen är öppen, och den luftiga känslan förstärks av att köket inte har några överskåp. Matplats, vardagsrum och kök ligger i direkt anslutning till varandra och ger rejäla ytor för umgänge. På övervåningen finns tre stora sovrum och gott om plats för förvaring, med två kläd-kammare och ett dressingroom.

Avanti - Se mer på vår hemsida

Avanti

1-planshus med pulpettak, 150,4 m²

Villa i nyfunkis-stil med imponerande takhöjder och annorlunda fönsterplaceringar. Avanti passar familjen som uppskattar öppna ytor och vill umgås i stora, gemensamma utrymmen. Sovrummen är placerade i rad och har direktkontakt med den naturliga vistelsedelen i villan. Köket är utrustat med rejält tilltagna bänkytor, med det praktiska grovköket som granne.

Båstad - Se mer på vår hemsida

Båstad

1-planshus med sadeltak, 145,8 m²

Båstad har ritats med inspiration från södra Sverige där husen ofta har en högre takresning och en öppen plats för naturligt umgänge. Här finns också gott om plats för gäster och förvaring. Det tvär-gående skeppet i husets mitt är samlingspunkten med vardagsrum och kök. Master bedroom och barnens del är placerade i olika delar av huset med allrum och tillhörande klädkammare.

Dalby - Se mer på vår hemsida

Dalby

1,5-planshus, 188,9 m²

Mångsidig familjevilla med lyxig, separat föräldraflygel med plats för alla bekvämligheter. Det centrala köket på entrévåningen utgör en naturlig mittpunkt i denna ljusvänliga husdesign som präglas av stora fönsterpartier mot trädgården samt generösa takfönster. Via den rymliga entréhallen leder trappan upp till en ljus övervåning med allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare. Dalby kan även byggas med träfasad och utan flygel om du vill spara in på ytorna.

Lilla herrgården - Se mer på vår hemsida

Lilla herrgården

1-planshus, 123,1 m²

Klassisk mindre herrgårdsvilla med smart planlösning och många rum. Passar både i landsbygdmiljö och i villakvarter. Ryggåstaket ger en rymlig känsla redan i entrén med ett halvmånefönster som sprider extra mycket ljus. I det stora lantköket finns både plats för matbord och en köksö. Den avskilda, privata delen rymmer alla familjemedlemmars sovrum och ett tillhörande badrum.

Mölle - Se mer på vår hemsida

Mölle

1-planshus med sadeltak, 122,8 m²

Mölle är ritad med inspiration från en klassisk sydsvensk länga med hög takvinkel och kort taksprång. Huset passar småbarnsfamiljen som vill bo i ett mysigt, mindre hus men som ändå har plats för besökande gäster. I ena delen av längan hittar du föräldrasovrummet med klädkammare. På motsatt sida finns en avskild del med två separata sovrum samt WC. I mitten finns den naturliga umgängesdelen med vardagsrum, kök, matplats och altandörr.

Uppåkra - Se mer på vår hemsida

Uppåkra

1,5-planshus, 155,8 m²

Ståtlig, modern funkisvilla för barnfamiljen. Ett stort vardagsrum dominerar bottenplan på den här ljusa 1,5-plansvillan. Arbetsköket ligger något avskilt men i praktisk anslutning till vardagsrum och matplats via den snedställda bardelen. Uppåkra präglas av en öppen planlösning där man från entrén kan blicka upp mot över-våningens allrum som i båda ändar kröns av takfönster som gör intryck med himmel och generöst ljusinsläpp. Huset passar ypperligt med såväl trä- som tegelfasad.

Villa Växa - Se mer på vår hemsida

Villa Växa

1-planshus med sadeltak och inredningsbar övervåning, 110,9 m²

Flexibel villa för den växande familjen eller dig som behöver större ytor för till exempel hobbyverksamhet. Den karakteristiska entrén är försedd med ett stort fönsterparti för maximalt ljusinsläpp. Det stora vardagsrummet kombineras med smart planerad köksdel i anslutning till grovkök. Övervåningen har gott om plats för ytterligare tre sovrum plus badrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår