AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 januari 2015

När drömhuset blir verklighet

Det finns en hel del inrednings- och byggprogram att titta, förundras och inspireras av på TV. I februari drar Husdrömmar igång och där ser jag speciellt fram mot det tredje avsnittet som har spelats in i Österlen i Skåne, där Linda och David har hittat sitt drömhus i en gammal skola. Men det är ett jättejobb att bygga om - såklart. De har inga ritningar utan vill hellre gå på känsla och lust och dessutom tänker göra allt själva. Men kommer de verkligen att orka med allt arbete? Jag hoppas såklart det. Jag var själv på väg att köpa en gammal skola en gång, men jag tyckte dock att den låg för nära vägen, även om det var en byväg. Men huset hade helt klart potential med flera meter upp till nock och fin gammal pärlspont på väggarna. I den här programserien kommer man även att få se hur ett par bygger en helt ny villa i fem nivåer i Sollentuna. Ska bil spännande att se, så måndagskvällar framöver blir det Husdrömmar för hela slanten.

Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh leder Husdrömmar. Foto: Markus Lindgren / SVT
Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh leder Husdrömmar. Foto: Markus Lindgren / SVT

Villor, nybyggen och renoveringar synas i sömmarna av arkitekten Gert Wingårdh, medan programledaren Pernilla Månsson Colt följer familjerna på denna spännande resa, i Husdrömmar (1:8) med start SVT1 måndag 2 februari 2015 kl 20.00Nyckelord:

Arkitektur

Bostäder

Bygg

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår