AlltomBostad
 
Narvells

Visa alla produkter från: Narvells

Pelletskaminer från Narvells

Aqa 15 vattenmantlad - Se mer på vår hemsida

Aqa 15 vattenmantlad

Finns med stål sidor eller keramik sidor. Färger: Elfenben, Ochra, Läder, Bordeaux, Svart.

Club Hydro 21 vattenmantlad - Se mer på vår hemsida

Club Hydro 21 vattenmantlad

Pelletkamin med målad stål struktur. Brännkammare i Alutec® och gjutjärns brännkopp. Topp, sidor och front panelen är i keramik.

Duchessa Idro vattenmantlad - Se mer på vår hemsida

Duchessa Idro vattenmantlad

Duchessa hör till mellanklassen med sin eleganta och böljande formgivning. Kaminen klarar av ett rejält värmebehov utan att dominera. Med sidor och topp i keramik eller täljsten är den ett elegant inslag i hemmet. Idro-versionen har en vattenmantel. Effekten delas upp 16% till luft, 84% till vatten, ett perfekt val för vattenburen värme. Kaminen har eltändning, inbyggd termostat, dag/nattsänkning, veckotimer, värmetåligt keramiskt glas och fjärrkontroll. Extern termostat ingår.

Extraflame - Duchessa - Se mer på vår hemsida

Extraflame - Duchessa

Effekt: 3.4 kW – 8.7 kW

Duchessa hör till mellanklassen med sin eleganta och böljande formgivning. Kaminen klarar av ett rejält värmebehov utan att dominera. Med sidor och topp i keramik eller täljsten är den ett elegant inslag i hemmet. Kaminen har eltändning, inbyggd termostat, dag/nattsänkning, veckotimer, värmetåligt keramiskt glas och fjärrkontroll. Extern termostat ingår.

Extraflame - Elisir - Se mer på vår hemsida

Extraflame - Elisir

Effekt: 2.7 kW – 7.0 kW

MAJOLIKA beklädnad. Utdragbar gjutjärns härd. Ask låda. Keramiskt glas som är resistent upp till 750°C . Stål värmeväxlare. Kanalsystem tack vare utblås(Ø 80mm) baktill, på toppen eller på vänstra sidan med möjlighet att manuellt justera luftflödet.

Extraflame - Rosy - Se mer på vår hemsida

Extraflame - Rosy

Effekt: 2.5 kW – 5.0 kW

RosyS är en liten kamin med stor potential. Kompakt och funktionell, den sköter jobbet utan att ta mycket plats. Kaminen värmer c:a 100m2. Kaminen har eltändning, inbyggd termostat, dag/nattsänkning, veckotimer och värmetåligt keramiskt glas. Extern termostat ingår.

MCZ - Ego - Se mer på vår hemsida

MCZ - Ego

Effekt: 2.4 kW – 8 kW

Pelletsbrännande spis med målad stålkonstruktion, brännkammare i Alutec ®, gjutjärns brännkopp. Topp, sidor och frontpanel i keramik. Kaminen använder sig av Active tekniken. En teknik som automatiskt reglerar förbränningen för maximal effektivitet.

MCZ - Philo - Se mer på vår hemsida

MCZ - Philo

Effekt: 3 kW – 9 kW

En ny pelletskamin som kommer hösten 2011. Denna nya kamin är endast 27cm djup och har möjlighet för manuell kanalisering i flera riktningar. Den använder en extern termostat vid utblåset. Kaminen använder sig av ett Active System som automatiskt reglerar förbränningen för maximal effektivitet.

MCZ - Toba - Se mer på vår hemsida

MCZ - Toba

Effekt: 2.4 kW – 8 kW

Pelletskamin med minimal design tack vare att den inte har någon frontkonvektion. Gjord av stål med framsida i keramik eller täljsten. Topp och bas i svartmålad aluminium. Keramikfronten finns i vit, röd och täljsten.

Smart Big Waterplus vattenmantlad - Se mer på vår hemsida

Smart Big Waterplus vattenmantlad

Färger: Svart, Blå, Spegeleffekt, Klar
Effekt: 2 kW – 10 kW

Wodtke - Daily Nrg - Se mer på vår hemsida

Wodtke - Daily Nrg

Effekt: 2 kW – 6 kW

Daily.nrg kombinerar hög teknologi med hög design. De mycket goda värdena för energieffektivitet och de väldigt små utsläppen är redan morgondagens gränsvärden. Den slutna lufttillförseln tillåter användning i passiva och energisnåla hus med kontrollerad ventilation. Det är också möjligt för vanlig installation med omgivande luft.

Wodtke - Ray - Se mer på vår hemsida

Wodtke - Ray

Effekt: 2 kW – 8 kW

Den innovativa och framgångsrika designen kombinerar attraktiv estetik med hög effektivitet. Enkla linjer och kompakt elegans ger Ray ett högt integrationsvärde i dagens moderna hem.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår