Ni vann!

Ni vann!

Nu är vinnarna om utsedda - två personer har vunnit två bäddset var från Jotex nya snygga bäddkollektion Percale. För att delta i tävlingen krävdes det att man svarade på en fråga samt motiverade varför man ville vinna. De två som vi utsett som vinnare hade de bästa motiveringarna och hade svarat rätt på frågan.

En av vinnarna blev Maria Björk med sin motivering "Efter tre små barn inom fem år med allt vad amning och blöjbyte mitt i natten innebär vore detta fina bäddset underbart att vinna, gärna det rosa dubbelsetet"
Vi skickar två bäddset till dig och hoppas att du ska sova gott mellan amning och blöjbyten.

Birgitta Johansson i Vallentuna har vunnit med motiveringen: "De härligt sommargröna påslakanen passar så bra i mitt sovrum där jag just lagt på mina nytvättade och hemvävda trasmattor. Mattorna är ljusa med ränder i grönt - vilken matchning med gröna färger ton i ton. Här kommer vi att sova gott med fönstret på glänt mot sommarnatten.."
Birgitta hade även skickat med en bild på sitt sovrum med sina hemvävda mattor. Jättetrevligt att se och vi tror påslakansseten kommer att passa perfekt till ditt sovrum. Grattis till er båda - vinsterna kommer med posten!

Jotex nya bäddtextil är ett fantastiskt material för bäddtextil. Mjukt mot huden. Lyxigt, svalt och följsamt. Slitstarkt och behåller sin färg, mjukhet och känsla länge. Vändbar med två färger ton-i-ton. Fina detaljer som dubbelstickade sömmar och dekorativa knappar. 100% bomull. Tvätt 60°. Krympning max 2%. Påslakan 150x250 cm, 1 örngott 60x50 cm. 2-delat set kostar 299 kr hos Jotex och finns i ett flertal färger.


Jotex

Facebook Twitter Google Plus Google Plus