AlltomBostad
 

NIBE ARIA

NIBE ARIA

ARIA är namnet på NIBE:s nya sortiment av luft/luftvärmepumpar, speciellt anpassade för vårt nordiska klimat. Denna finns i tre effektstorlekar för att täcka allas behov.

För 100 000-tals hus som fortfarande värms med direktverkande el är det inte ett alternativ att installera vattenburen värme. Det handlar om allt från villor till fjällstugor där en konvertering till vattenburen värme blir allt för dyr. I dessa fall är luft/luftvärmepumpen ett lämpligt alternativ som erbjuds till en vettig investeringskostnad.

De nya luft/luftvärmepumparna från NIBE har utvecklats i Sverige för nordiska förhållanden där fokus ligger på god besparing i ett kallt, krävande klimat. Diftsäkerheten säkerställs tack vare anpassade tillbehör för kondensvattenavledning och fjärrstyrning via smartphone som gör det enkelt att styra inomhustemperaturen.

I sortimentet finns avancerad teknik med inverterstyrd kompressor som ger bästa komfort till lägsta möjliga energiförbrukning. Det finns exempelvis en inbyggd funktion för värmespridning. Om en vedeldad kamin används, startar värmepumpen automatiskt efter avslutad eldning. Det nya systemet håller självklart samma kvalitet som NIBE:s övriga sortiment och man erbjuder bland annat upp till 14 års trygghetsförsäkring. Till luft/luftvärmepumparna finns mark- eller väggstativ, lackerade i samma färg som utedelen.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår