AlltomBostad
NIBE AB Contura

Visa alla produkter från: NIBE AB Contura

Brasugnar & Kaminer från NIBE AB Contura

Kaminväljaren från Contura - Se mer på vår hemsida

Kaminväljaren från Contura

Den finns en Contura för varje hem. Vi är säkra på att (minst!) en av våra modeller passar dig, men förstår att det kan vara svårt att hitta vilken. Låt kaminväljaren hjälpa dig!

Braskamin Contura 556 Style - Se mer på vår hemsida

Braskamin Contura 556 Style

De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera vinklar i rummet. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. En nyhet vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen inte blir varma.

Eldstad Contura i51 - Se mer på vår hemsida

Eldstad Contura i51

Med generösa glas på tre sidor och en rymlig brännkammare är Contura i51 verkligen en insats för det moderna hemmet. Tekniken under den estetiska huven är särskilt anpassad till hus med modern uppvärmningsteknik som bildar under­tryck. Contura i51 finns med flera olika omramningar, bland annat betong, plåt och täljsten.

Täljstenskamin Contura 556T Style - Se mer på vår hemsida

Täljstenskamin Contura 556T Style

Contura 556T med gjutjärnslucka är en täljstenskamin med stora sidoljus som visar mycket av elden. Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa effekt av din kamin. Täljstenen med sina naturliga nyansvariationer gör varje kamin unik.

Täljstenskamin Contura 720T - Se mer på vår hemsida

Täljstenskamin Contura 720T

Contura 720T ger dig det bästa av två världar: den är tack vare sin kantiga form nätt och lättplacerad och har en värmelagrande omramning i täljsten. Ett generöst glas visar mycket av elden.

Braskamin Contura 35 låg - Se mer på vår hemsida

Braskamin Contura 35 låg

Contura 35 låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Kaminerna har topp i glas och sidoglas för att visa mer av elden. Luckan kan fås helt i gjutjärn eller med en glasfront.

Braskamin Contura 596G Style vit, glaslucka - Se mer på vår hemsida

Braskamin Contura 596G Style vit, glaslucka

Contura 596G Style i vit omramning med glaslucka är en utveckling av en av de mest älskade modellerna i hela Contura sortiment. Contura 596G Style vit har vit omramning, generös glaslucka och stora sidoljus som visar mycket av elden. Toppen i gjutjärn är lackerad i matchande vitt. Contura 596G Style vit kan fås med flera tillbehör, till exempel vridplatta och extra värmemagasin med Powerstone.

Braskamin Contura 870 - Se mer på vår hemsida

Braskamin Contura 870

Contura 870 på pelare är en nätt braskamin formad som en superellips och perfekt att lysa upp exempelvis ett hörn eller en annan svårmöblerad del av hemmet. Glasluckan är generös och visar mycket eld. Contura 870 finns i svart och grått och du kan välja bland flera tillbehör som vridplatta och olika toppar, till exempel i glas eller rostfritt stål.

Braskamin Contura 850 - Se mer på vår hemsida

Braskamin Contura 850

Contura 800 har hittat sin inspiration i den berömda superellipsen. Formen gör denna kamin kompakt och trevlig; den är bara 36 cm djup och 46 cm bred vilket gör den mycket lätt att placera även i små utrymmen. Tack vare den fina formen har vi kunnat sätta in generösa glas utan att brännkammarens effektivitet påverkas. Contura 800 är en riktig liten storhet!

Braskassett Contura i5 - Se mer på vår hemsida

Braskassett Contura i5

Braskassetten / kamin-insatsen Contura i5 är designad med samma moderna formspråk och omsorg om detaljer som alla våra eldstäder. Den smälter lätt in i miljön, samtidigt som den ger rummet en ny stil. Med en insats / braskassett i den öppna spisen tas värmeenergin från veden tillvara mycket mer effektivt, och du minimerar risken att få in rök i rummet.

Gjutjärnskamin Contura 52 - Se mer på vår hemsida

Gjutjärnskamin Contura 52

Denna gjutjärnskamin är formgiven av svenska Myra design. Med sin raka former och täckta sidor finner den sin plats både i den moderna stilen och i den mer lantliga.

Kakelkamin Contura 790K - Se mer på vår hemsida

Kakelkamin Contura 790K

Contura 790K är en kakelkamin som tack vare sin nätthet är lättplacerad. Den skapar uppmärksamhet genom sin form och inte sin storlek. Den kompakta brännkammaren är effektiv och passar vedlängder på cirka 33 cm. Med olika tillbehör får kaminen den personliga stil som passar dig.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår