AlltomBostad
 
NordDesign Production Falkenberg AB

Visa alla produkter från: NordDesign Production Falkenberg AB

Köksinredning från NordDesign Production Falkenberg AB

Kökslucka - Ark - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Ark

Köksluckan Ark är en klassisk lucka med en enkel fräsning . Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Baron - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Baron

Köksluckan baron är en klassisk lucka som passar utmärkt i flera av våra färger. Tillsammans med skålhandtag och knoppar kan får du ett riktigt klassiskt kök med lantlig touch. Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Elegance - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Elegance

Köksluckan Elegance är en klassisk modell i grunden men med en mer mordern stil. Vilket gör att den modellen kan passa både i en klassisk miljö likväl som i en modern . Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Kubik - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Kubik

Köksluckan Kubik är en klassisk lucka med en enkel fräsning . Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Kubism - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Kubism

Köksluckan Kubism är en klassisk lucka med en enkel fräsning och lätt fasad ytterkant vilket skapar ett mjukt intryck. Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Markant - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Markant

Köksluckan Markant är en modern slät lucka med mjukt fasad ytterkant. Denna lucka passar i stort ett alla typer av kök och i alla färger. Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Safir - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Safir

Köksluckan Safir är en klassisk lucka med fyra enkla vertikala spår samt en mjukt fasad ytterkant. Denna lucka passar i stort ett alla typer av kök och i alla färger. Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Solid - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Solid

Köksluckan solid är en slät modern lucka som passar utmärkt i alla färger och även om man ofta ser luckan just i kök med ett mer modernt utseende så kan den tillsammans med rätt handtag även göra sig passande i kök med exempelvis ett mer lantligt utseende. Som alltid med våra luckor så tillverkas den helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Kökslucka - Tradition - Se mer på vår hemsida

Kökslucka - Tradition

Köksluckan Tradition är en klassisk lucka som passar utmärkt i flera av våra färger. Tillsammans med skålhandtag och knoppar kan får du ett riktigt klassiskt kök med lantlig touch. Som alltid med våra luckor så tillverkas de helt utifrån era önskemål eller befintliga mått. Så oavsett om du skall byta luckor på ditt befintliga kök eller funderar på ett helt nytt så passar vara luckor utmärkt.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår