AlltomBostad
Nordic Heating AB

Visa alla produkter från: Nordic Heating AB

Pelletskaminer från Nordic Heating AB

Aduro H1 - Se mer på vår hemsida

Aduro H1

Den snyggaste pellets kamin i världen? Den mest användarvänlige kaminen i världen? Eller kanske båda delar – och mycket mer. Vi kallar kaminen Aduro H1 - The Hybrid Stove. Namnet signalerar framtid och betonar, att kaminen kan fungera med båda pellets och vanlig ved. Ved till det mysiga och klassiska bålet och pellets till uppvärmning.

CMG EVOCA LI Evo - 8 kW, toppansluten - Se mer på vår hemsida

CMG EVOCA LI Evo - 8 kW, toppansluten

Pelletskamin från italienska Caminetti Montegrappa. Denna modell finns i utförandet 8 kW. Skorstenen är toppansluten. Fjärrkontroll med integrerad rumstermostat ingår i priset. Säkerhetsavstånd baksida är endast 3 cm. LI EVO-kaminerna har en tyst och behaglig gång. Ljudnivån är låg vilket starkt bidrar till trivsel och myskänsla.

Pelletskaminerna är utrustade med ett system för automatisk effektstyrning. Med hjälp av en temperaturgivare och ett styrsystem regleras effekten för att nå önskad rumstemperatur. Systemet känner av starttemperaturen, önskad rumstemperatur samt den tid det tar att nå dit och kan på så vis hålla den önskade temperaturen så länge som möjligt. Detta optimerar bränsleförbrukningen.

CMG Lean Black - Se mer på vår hemsida

CMG Lean Black

Pelletskamin från italienska Caminetti Montegrappa. Lean Black har en påkostad beklädnad med majolika kakel och heltäckande glas på kamindörren. Italiensk finnish och design när den är som bäst.

Skorstenen kan anslutas på toppen, på baksidan , eller på högersidan. Kaminens djup är endast 27 cm. Med godkänt avstånd till brännbart bakåt på 3 cm kräver denna kamin minimalt med utrymme.

SEK 32 900

CMG Life LP 6 - Se mer på vår hemsida

CMG Life LP 6

Pelletskamin från italienska Caminetti Montegrappa. Denna modell finns i 6 och 9 kW-utförande. Angivet pris gäller för den mindre modellen. Pris för 9 kW modellen: 31600 kr. Pelletskaminerna är utrustade med ett system för automatisk effektstyrning. Med hjälp av en temperaturgivare och ett styrsystem regleras effekten för att nå önskad rumstemperatur. Systemet känner av starttemperaturen, önskad rumstemperatur samt den tid det tar att nå dit och kan på så vis hålla den önskade temperaturen så länge som möjligt. Detta optimerar bränsleförbrukningen.

SEK 28 900

Thermorossi 5000 Thermocomfort, 10.2 kW - Se mer på vår hemsida

Thermorossi 5000 Thermocomfort, 10.2 kW

Thermorossi är ett norditalienskt företag som tillverkar bl.a. pelletskaminer av mycket hög kvalitet. 5000-modellen är lämplig för den som vill ha en kamin med enkel och stilren design i mellanklassen avseende effekt och pris med möjlighet att sprida värme till andra rum. Kanaldragningen kan vara upp till 15 meter. 5000 finns med både stålsidor eller keramiksidor, i ett flertal färger.

SEK 29 700

Thermorossi Ecotherm 7000, 13.9 kW - Se mer på vår hemsida

Thermorossi Ecotherm 7000, 13.9 kW

Thermorossi är ett norditalienskt företag som tillverkar bl.a. pelletskaminer av mycket hög kvalitet. 7 000 är ett av Thermorossis "flaggskepp" och utan tvekan en av marknadens allra bästa pelletskaminer!

Pelletsförrådet är på hela 30 kg, vilket gör påfyllningsfrekvensen relativt låg. Eldstaden är mycket rejäl med gjutjärn, inkl. brännkoppen. Vid luftinsuget sitter ett borttagbart filter för att minimera insuget av smuts.

SEK 36 950

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår