AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 augusti 2016

Nordic living - blågrå toner från naturen

Igår visade Jotun upp sin nya färgkarta, till den har de hämtat inspiratin från världens alla hörn. På visningen hade de delat upp färgerna i tre olika teman: Nordic Living, Urban Living och Continental living. I det första, Nordic living, har man hämtat inspiration från den nordiska naturen. Svala blågrå toner som ska återkapa en rogivande atmosfär. Den matta färgen ger en mjuk känsla och kulörerna gör att det känns stilrent tycker jag. Det är dessutom väldigt snyggt med trä, kork, cognacfärgat skinn och plywood till de här kulörerna.

Jotun Lady -Nordic living Foto: Annika Rådlund och Jotun
Jotun Lady -Nordic living Foto: Annika Rådlund och Jotun

På den vänstra bilden har man använt väggfärgen 5030 St. Pauls Blue och på den högra är det 7163 Minty Breezw. Tänk på att nu är det trendigt att måla listerna i samma kulör som väggen. Där kan man om man vill välja en halvblank färg, i samma kulör som väggfärgen.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.jotun.se



Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår