AlltomBostad
 
Nordic Värmesystem AB

Visa alla produkter från: Nordic Värmesystem AB

Brasugnar & Kaminer från Nordic Värmesystem AB

Fristående braskamin - Nexus Aqua - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Nexus Aqua

Nexus Aqua är en fristående vattenmantlad kamin med en modern design och hög kvalitet. Kaminen ger 7 kW mot vatten och 4 kW till rummet. Leverantör är Erwin Koppe från Tyskland som är erkänd för sin höga kvalitet.
br> Kaminen ger möjlighet för koppling med dolda anslutningar under kaminen för kopparrör och extern till-luft. Kaminen är också utrustad med stålborstar i rökkanalen för enkel rengöring.

Fristående braskamin - Caron Aqua - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Caron Aqua

Caron Aqua är en fristående vattenmantlad kamin med en modern design och tysk kvalitet. Kaminen ger 7 kW mot vatten och 3,5 kW till rummet. Över 600 sålda i Sverige.

Den stora glasrutan gör att du får en hög mysfaktor samtidigt som man värmer upp hela huset och tappvarmvatten. Kaminen har bl. a dubbelglas som standard och möjlighet att ansluta extern tilluft direkt till kaminen som ger många fördelar. Kaminens unika konstruktion ger en verkningsgrad på hela 89,6%.

Fristående braskamin - Arena Aqua - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Arena Aqua

Arena Aqua har en mjuk, fin design med sin runda och moderna form. Elden blir väl synlig med sin stora glasyta. Leverantör är Tyska Oranier som är en av Tysklands största tillverkare.

Arena Aqua är godkänd för installation i passivhus och tar ingen syre direkt från rummet vid uppvärmning. Kylslinga och monterad överhettningsventil på kamin samt monterad anslutning för till-luft. Stålsidor svart på samtliga modeller med toppdel i stål, glas, täljsten, sten och keramik.

Fristående braskamin - Polar Neo Aqua - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Polar Neo Aqua

Polar Neo Aqua är en stilren kamin som passar in i många miljöer. Stor glasyta samt dörr med handtag som har självstängninsfunktion. Leverantör är Tyska Oranier som är en av Tysklands största tillverkare.

Polar Neo Aqua är godkänd för installation i passivhus och tar ingen syre direkt från rummet vid uppvärmning. Kylslinga och monterad överhettningsventil på kamin samt monterad anslutning för till-luft. Går att köpa i många olika beklädnader.

Fristående braskamin - Sphera - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Sphera

Braskamin Sphera från italienska Palazzetti är en vattenmantlad kamin av absolut högsta klass. Sphera finns i två effektlägen 10 respektive 14 kW. Bra miljövärden, hög fördelning av energi till vatten samt en mycket fin design är några utmärkande drag för kaminen.

Säkerhetsventil och överhettningsvenil är alltid monterad på Sphera men finns även i en + version och då finns även en inbyggd cirkulationspump samt slutet expansionskärl och styrning. Detta ger dig en enkel installaion direkt mot systemet. Kopplar man mot tank räcker det med grundutförande.

Fristående braskamin - Aquaris - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Aquaris

Aquaris är en fristående vattenmantlad kamin från Haas & Sohn i Österrike. En prisvärd kamin med hög verkningsgrad. Kaminen ger 7,4 kW mot vatten och 3,0 kW till rummet.

Aquaris har sidor av kakel i färgen svart. Kaminer från Haas & Sohn är konstruerade för att kunna eldas 24 timmar per dygn. Totaleffekt på 10,4 kW varav 7 kW mot vatten och ca 3 mot luft. Skorstenen går att koppla både uppåt och bakåt samt att extern tillluft går att koppla direkt mot kamin. En mycket prisvärd kamin med många bra funktioner.

Fristående braskamin - Aqua Trento - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Aqua Trento

Aqua Trento är en mycket prisvärd vattenmantlad braskamin med en hög kvalité, snygg design och en bra förbränning. Aqua Trento har en verkningsgrad på 80 % och har sidor av keramik vit. Perfekt kamin till ett mindre hus. Lätt att elda med Easy Control.

Fristående braskamin - Mantova - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Mantova

Mantova är en mindre fristående vattenmantlad kamin från Haas & Sohn i Österrike. En mycket prisvärd kamin med hög verkningsgrad och många goda funktioner. Kaminen ger 7,4 kW mot vatten och 3,0 kW till rummet.

Aquaris har sidor av kakel i färgerna svart, vit och brun. Totaleffekt på 10,4 kW varav 7 kW mot vatten och ca 3 mot luft. Skorstenen går att koppla både uppåt och bakåt. Mantova skall man köpa om man vill ha en bra kamin med bra effekt mot vatten och lite mot rummet till en låg investering.

Fristående braskamin - Andrus - Se mer på vår hemsida

Fristående braskamin - Andrus

Andrus är en fristående vattenmantlad kamin från Haas & Sohn i Österrike. En prisvärd kamin med hög verkningsgrad. Inbyggt kylsystem på luftsidan och enkel rengöring är några av Andrus fina egenskaper.

Andrus går att elda 24 timmar om dygnet och har inbyggd överhettningsskydd på luftsidan. Stryper till-luften vid för höga temperaturer. Totaleffekt på 15,1 kW varav 10,1 kW mot vatten och ca 5 mot luft. Skorstenen går enbart att koppla uppåt samt att extern tillluft går att koppla direkt mot kamin. En mycket prisvärd kamin med många bra funktioner.

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Nordic kamina - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Nordic kamina

Nordic kamina finns i två olika moceller Maja och Zuzia samt många olika utföranden. Det ger dig möjlighet att få en snygg och egen design med en unik funktion. Nordic Kamina skickar ca 75-80 % av energin mot det vattenburna värmesystemet vilket ger väldigt bra komfort i rummet.

Nordic Kamina håller en hög kvalitet med en rejäl stål- och gjutjärns-konstruktion. Den snygga och raka designen gör att den passar i många hem. Extern tilluft, självrengörande glas, dubbelglas och isolerpaket är några exempel av de tillval som man kan välja till. Nordic kamina finns i många olika storlekar och former. Det gör att man lätt kan få en kamin efter sitt eget behov och tycke.

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Lucy - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Lucy

Lucy finns som Lucy 12, Lucy 16 och Lucy 20. Modern design och stor glasruta ger en härlig känsla. Kaminens konstruktion är av stålplåt på 5 mm med mycket hög kvalitet. Brännkammarens väggar är beklädda med acummotte samt dubbel förbränning ger högre temperatur i brännkammaren. Allt detta bidrar till låga miljöutsläpp och en hög verkningsgrad på mellan 82-84%. Lucy 20 har en glasyta på hela 900 mm.

Övrigt: Inbyggd kylslinga, fast extern till-luftsanslutning 125 mm ingår alltid. Lucy har ett mindre djup som bygger mindre vid inmurning i vägg.

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Aquario - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Aquario

Aquario finns enbart med rak ruta och i modellerna M12, Z14, O16 och A18. Har en konstruktion som klarar framtidens hårda miljökrav. Kaminens konstruktion är av stålplåt på 5 mm med mycket hög kvalitet. Brännkammarens väggar är beklädda med acummotte samt dubbel förbränning ger högre temperatur i brännkammaren. Allt detta bidrar till låga miljöutsläpp och en hög verkningsgrad på mellan 84-87%.

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Modern serie från Kratki - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Modern serie från Kratki

MB är en modern kaminserie från Kratki. MB kaminen har som standard dubbelglas och en yttre glasruta med modern design. MB finns i fyra olika effekter Maja, Zuzia, Oliwia och Amelia. Finns i glaskombinationer enligt nedan. En kamin som klarar dom hårda framtida miljökrav som kommer.

Övrigt: Inbyggd kylslinga, fast extern till-luftsanslutning 125 mm ingår alltid. Se alla mått separat.

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Multifire NT - Idro 15/22 - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad inbyggnadskamin - Multifire NT - Idro 15/22

Kombinera allt det smarta och enkla som en pelletskamin har samtidigt som du kan alda med ved. Multifre NT är en unik kamin med hög verkningsgrad både på ved och pellets samt väldigt hög andel energi mot vatten och lite mot rummet. Enkel övergång mellan pellets och vedeldning.

Vattenmantlad kökspanna - Classic 5 - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad kökspanna - Classic 5

En vattenmantlade kökspanna är ett mycket smart komplement till ett vattenburet värmesystem.

Vattenmantlad kökspanna - Classic 8 - Se mer på vår hemsida

Vattenmantlad kökspanna - Classic 8

En vattenmantlade kökspanna är ett mycket smart komplement till ett vattenburet värmesystem.

Luftgaller i modernt utförande - Se mer på vår hemsida

Luftgaller i modernt utförande

Luftgaller med en modern design. Skapar ett snyggt och modernt utseende kring er inmurade kamin. Finns i flera olika utföranden och storlekar.

Våra standard med galler fnns i 13 olika storlekar. Modell Luft raka fnns i fem olika bredder 20, 40, 60, 80 och 100 cm samt även för vinkelmontage. Samtliga modeller går att få med kulör vit, svart och grå.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår