AlltomBostad
 
Norell Möbel AB

Visa alla produkter från: Norell Möbel AB

Soffor & Fåtöljer från Norell Möbel AB

Cicci - Se mer på vår hemsida

Cicci

Undersits av Nosag och Pocket resårkärna.
Fast rygg och sits av kallskum och Dacron.
Klädsel i skinn eller tyg.
Ben av naturell eller betsad bok.

Look - Se mer på vår hemsida

Look

Undersits av Nosag och Pocket resårkärna. Fast sits av kallskum och dacron
Fast rygg av Nosag resår, kallskum och Dacron. Klädsel i skinn eller i tyg.

Leonardo - Se mer på vår hemsida

Leonardo

Design; MarieNorell-Möller 1999
B75xD75xH86
Avtagbar eller fast klädsel. Nosag sits.

Celina - Se mer på vår hemsida

Celina

Design; Marie Norell-Möller 1997
B70xD75xH107/85
Avtagbar eller fast klädsel.

Ari - Se mer på vår hemsida

Ari

Fåtöljen Ari med pall är Norells flaggskepp sedan 40 år. En modern klassiker, lika aktuell idag som när den belönades med “Show-piece of the year” av British Furniture Manufacturers år 1973. Pryder sin plats i alla miljöer, hemma såväl som offentligt.

Cromwell - Se mer på vår hemsida

Cromwell

En tidlös modell. Cromwellsoffan är lika populär idag som när den lanserades för femtio år sedan. Görs med fast eller avtagbar klädsel. Finns även som hörnsoffa. Armstödkuddar med dun.

Deep - Se mer på vår hemsida

Deep

Modulsoffa med olika kombinationsmöjligheter: Varierbart sittdjup, smala eller breda armstöd, nackstöd, hörnsoffa i L- eller U-form. Divansoffa eller vanlig rak soffa. Två, tre eller fyra dynor i två olika längder. Ben i betsad bok eller kromat stål. Fritt tygval eller läder, många standardmodeller eller möjligheter för den som vill forma sin soffa individuellt. Sitt- och ryggplymåer i fiberdun i boxutförande, sitsen alternativt med formgjutna kallskumsdynor. Generösa mått att krypa upp i, med en god bok eller framför TV:n. Finns även i svängt utförande.

Gripsholm - Se mer på vår hemsida

Gripsholm

Den bästa nutidsrepliken av sjuttonhundratalsfåtöljerna på Gripsholms slott med skurna detaljer på armledarna. Förstklassig komfort med plymåer i kallskum eller fiberdun.

Julia - Se mer på vår hemsida

Julia

Norells framgångsrika Howard-modell. I sin ursprungsform mer än 100 år gammal, idag den mest uppskattade klassikern för det nya seklets vardagsrum. Många olika storlekar och former som kan varieras med olika tyger eller läder. Kombinationsmöjligheterna är ändlösa. Finns även med resårhus i undersitsen för den riktigt kräsne. En något nättare variant finns i kollektionen, soffa och fåtölj ”Romeo”.

Romeo - Se mer på vår hemsida

Romeo

Norells andra Howardmodell, en kusin till Julia med lite nättare mått. Fåtöljen och pallen passar lika bra till Julia-soffan, formspråket är identiskt. Finns med fast rygg eller sits, alternativt lösa plymåer. Den höga Howard-öronlappsfåtöljen var den första i sitt slag på den svenska marknaden och är fortfarande lika populär. Förstklassig sittkomfort.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår