AlltomBostad
 
Norgips Svenska AB

Visa alla produkter från: Norgips Svenska AB

Innertak & innervägg från Norgips Svenska AB

Standardgipsskiva 13 mm - Se mer på vår hemsida

Standardgipsskiva 13 mm

Standardgipsskivan kan användas till alla typer av invändiga tak- och väggbeklädnader.

Hård gipsskiva 13 mm - Se mer på vår hemsida

Hård gipsskiva 13 mm

FNorgips Hård har extra stort motstånd mot slag och stötar.

Humid Board 13 mm - Se mer på vår hemsida

Humid Board 13 mm

En fuktsäker och formstabil kompositgipsskiva för invändiga väggar i fuktkänsliga miljöer bestående av en impregnerad gipskärna med ett hydrofoberande (vattenavvisande) ytskikt på fram- och baksida. Ytskiktet är förbättrat avseende arbetsmiljö och hållbart byggande. Betydligt mindre mängd fibrer alstras vid hantering. Ingen mikrobiell påväxt kan påvisas vid provningar och skivan kan inte ruttna eller biologiskt brytas ned.

Brandskiva 15 mm - Se mer på vår hemsida

Brandskiva 15 mm

Norgips Brandskiva har speciellt goda brandskyddande egenskaper.

Silentboard - Se mer på vår hemsida

Silentboard

Silentboard är gipsskivan för dig som söker extra ljuddämpande egenskaper.

Ultra Board 13 mm - Se mer på vår hemsida

Ultra Board 13 mm

Ultra Board är grunden till en stark och robust väggkonstruktion med skruvfast underlag. Ultra Board är en extra stark gipsskiva som tillsammans med stålreglar, skenor och spackel från Norgips skapar den säkraste och mest robusta väggkonstrktionen med tekniskt godkända brand- och ljudkrav.

Ultra Board 15 mm - Se mer på vår hemsida

Ultra Board 15 mm

Ultra Board 15 är en extra stark gipsskiva att använda som förstalag då du behöver hänga upp något riktigt tungt. I Ultra Board 15 kan du hänga upp 33 kg/skruv och ända upp till 60 kg om du använder plugg.

Ytskiva 6 - Se mer på vår hemsida

Ytskiva 6

Ytskivan är lämplig som ytavjämnare på befintliga väggar och kan användas mot alla underlag.

Light Board 13 mm - Se mer på vår hemsida

Light Board 13 mm

-En gipsskiva som väger ca 25 % mindre än motsvarande traditionell gipsskiva. Den har naturligtvis goda brand- och ljudegenskaper utöver alla andra fördelar som en vanlig gipsskiva har. Passar både vid renovering och nyproduktion och gör monteringen lekande lätt.

Weather Board 9.5 mm - Se mer på vår hemsida

Weather Board 9.5 mm

Weatherboard är en vindskyddsskiva med förbättrat skydd mot nederbörd.

Golvskiva 13 - Se mer på vår hemsida

Golvskiva 13

Norgips Golvskiva är en hård skiva som är avsedd för golvkonstruktioner.

Kortplank SF 13 mm - Se mer på vår hemsida

Kortplank SF 13 mm

Norgips Kortplank är en takbeklädnad med fasade kanter som skapar ett dekorativt mönster.

Plan 13 - Se mer på vår hemsida

Plan 13

Plan är försänkt på alla fyra sidor vilket gör den till den perfekta produkten för stora, släta ytor som utsätts för släpljus från fönster eller ljusarmaturer.

Inspektionsluckor - Se mer på vår hemsida

Inspektionsluckor

Inspektionsluckor från Norgips finns i fyra olika typer och en rad olika storlekar, enkla att montera direkt i gipsskivorna. Luckorna är praktiskt utformade och, beroende på typ, nästintill osynliga efter montering. Fästprofiler för montering av luckorna medföljer vid leverans.

Reglar - Se mer på vår hemsida

Reglar

Norgips erbjuder ett brett sortiment av stålreglar i en mängd olika storlekar. Egenskaperna hos reglarna varierar och uppfyller en rad olika behov, exempelvis förbättrad ljuddämpning och större belastningsmöjligheter.

Skenor - Se mer på vår hemsida

Skenor

Norgips erbjuder ett brett sortiment av stålskenor i en mängd olika utföranden för anslutande väggar, väggöppningar, tak och golv.

Skruv - Se mer på vår hemsida

Skruv

De små detaljerna är minst lika viktiga som de stora i en lättbyggnadskonstruktion. Norgips skruvsortiment är brett; här finns skruv för montering av gipsskivor, stålprofiler och för en rad andra ändamål och konstruktioner.

Ultra Board® - En stark, skruvfast gipsskiva - Se mer på vår hemsida

Ultra Board® - En stark, skruvfast gipsskiva

Vill du hänga upp köksinredning, tv eller bokhylla i en gipsskiva? Inga problem!

Ultra Board ® som första lag i en tvålagskonstruktion är oslagbart starkt jämfört med andra konstruktioner. Utan ansträngning går det att hänga upp tunga föremål i gipsskivan - och du behöver varken ankare, expander eller specialskruv för att göra det!

Ultra Board ® ger ett skruvfast förstalag och Norgips Standardskiva som andralag skapar perfekta förutsättningar för enkel ytbehandling. Gips i båda lagen är en säker konstruktion i många avseenden; för brandsäkerhet, ljudisolering och minimal risk för sprickor och utböjningar pga rörelser i underlaget.

Undertakssystem - Se mer på vår hemsida

Undertakssystem

Norgips undertakssystem Flex kan byggas i en eller två nivåer, och används där det önskas ett ljudisolerande och brandsäkert tak under lägenhetsskiljande bjälklag av trä eller betong. Med få komponenter av galvaniserat stål byggs ett stabilt och rationellt underlag som gipsskivorna lätt och snabbt skruvas fast i.

Verktyg & Tillbehör - Se mer på vår hemsida

Verktyg & Tillbehör

Norgips erbjuder ett komplett sortiment av såväl verktyg som andra tillbehör som gör monteringsarbetet snabbare och effektivare. Förutom verktyg anpassade för gipsskivor finns även verktyg för stålprofiler samt tillbehör som spackel, lim med mera.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår