AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 september 2015

Nu finns det överdrag till Ikeas soffor från Christian Lacroix!

Bemz, kända för sina designade sofföverdrag till IKEA-möbler, har genom ett samarbete med världsberömda designhuset Christian Lacroix tagit fram galet snygga överdrag! Det är en jubileumskollektion som tagits fram som en del av Bemz tioårsjubileum. Mönstret Jardin Exo'chic är en palmskog i fina blå toner som ser både snyggt och lite lyxigt ut.
På Bemz hemsida kan man klicka i vilken soffmodell man har och sedan välja tyg för att få fram priset. Helt klart billigare än att köpa en ny soffa! Jag har varit in och kikat på sidan och hittade en hel del tyger som jag gillade.

Jardin Exo'chic från Bemz och  Christian Lacroix
Jardin Exo'chic från Bemz och Christian Lacroix

Övre bilden: Jardin Exo'chic som tagits fram av designhuset Christian Lacroix kommer att finnas tillgängligt för alla Bemz produkter från den 17 September, 2015 på Bemz.com. Ett kraftigt tyg med en behaglig känsla i bomull. Naturliga fibrer garanterar en lång livslängd och ger ett tyg som blir skönare ju mer du tvättar det.

Nedre bilden: Modehuset Christian Lacroixs chefsdesigner Sacha Walckhoff har, förutom att lansera ett nytt tyg till Bemz kollektion, även skapat en personlig och inspirerande look på sin IKEA-soffa. Sacha valde att klä en Söderhamnssoffa i Jardin Exo'chic och matchade med randiga överdrag på soffans armstöd. Till det valde han röda, svartrandiga och barockinspirerade kuddfodral.

www.bemz.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Inredning

Nyheter

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår