AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 april 2017

Nu kan man hyra trädgårdsredskap från Husqvarna

Husqvarna genomför just nu ett pilotprojekt där man kan hyra trädgårdsredskap som häcksaxar, motorsågar, blåsare och trimmers. De har ställt upp ett stort förvaringsskåp, som liknar skåp i omklädningsrum, vid Bromma Blocks i Stockholm. Skåpen är obemannade, så är man intresserad av att hyra ett redskap så laddar man ner deras app och betalar via den. Sedan öppnas skåpet automatiskt. Hoppas det är ett projekt som slår väl ut, vore toppen om det fanns på fler ställen tycker jag. Alla kanske inte vill köpa en motorsåg, men det kan ju hända att man behöver såga ner något träd någon gång (men tänk på att just motorsåg ska man inte använda om man är helt oerfaren). Fördelen med det här är också att man även får låna utrustning som handskar osv och att grejerna blir servade.

Husqvarna Battery Box  vid Bromma Blocks Foto: Telenor Connexion
Husqvarna Battery Box vid Bromma Blocks Foto: Telenor Connexion

Husqvarna Battery Box är en uppkopplad och obemannad verktygsbod som rymmer 30 elektroniska förvaringsskåp med olika batteridrivna trädgårdsredskap som kan hyras via en app. Verktygen kostar 350 kr/dag att hyra. Testperioden som de kör vid Bromma Blocks kommer att vara mellan 1 maj till 31 oktober 2017.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Butik

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår